Νέες δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Τι μηνύματα, τι κακό, τι viral, τι είναι αυτά;

Νέες δηλώσεις έκανε η Ματίνα Παγώνη μετά τη χθεσινή (21/7) της viral τοποθέτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Παιδιά δεν έγινε τίποτα χθες! Δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε όλη αυτή η ιστορία. Μια ερώτηση μου έκαναν, αν μου αρέσει το τραγούδι και είπα «ναι, ωραίο είναι». Τώρα από εκεί και πέρα αυτή η εξέλιξη… Τι μηνύματα, τι κακό, τι viral, τι είναι αυτά» σχολίασε αρχικά η κ. Παγώνη γελώντας.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σαν τραγουδιστής έχει πολύ ωραία φωνή και τα τραγούδια του είναι ωραία. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τώρα θέμα αγαπημένου τραγουδιού γιατί έτσι και μπεις σε αυτή τη διαδικασία έχεις τελειώσει» συμπλήρωσε.

«Θα είχα πάει ήδη να τον ακούσω με την Ανθή Βούλγαρη αλλά δεν έχουμε προλάβει, όπως και άλλους τραγουδιστές» αποκάλυψε τέλος η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η Ματίνα Παγώνη και η ατάκα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: “Μην τρελαθούμε…”

Η ατάκα της Ματίνας Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό προκάλεσε γέλια στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ρώτησε την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ αν… της αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η απάντηση ήταν “ναι μου αρέσει. Εντάξει… νορμάλ” είπε αρχικά η κ. Παγώνη και αμέσως μετά πρόσθεσε γελώντας “Μην τρελαθούμε…”.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τάκης αποκάλυψε ότι η κ. Παγώνη έχει όλες τις πληροφορίες για τα τηλεοπτικά νέα. “Ξέρει τα πάντα όλα!” είπε ο δημοσιογράφος.

“Έχει κάποιες αδυναμίες τηλεοπτικές η Ματίνα” σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Η Ματίνα Παγώνη δεν το άφησε αναπάντητο τονίζοντας: “Και επειδή είναι αδυναμίες δεν τις λέμε! Πάμε παρακάτω! Πάμε στα επιστημονικά δεδομένα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ