MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στο συμβούλιο πριν από την αξιολόγηση – Χαμός με την ανακοίνωση της βαθμολογίας

Μετά την τελευταία ομαδική δοκιμασία έφτασε η ώρα του συμβουλίου για τις δύο ομάδες του MasterChef.

Ο Αλέξανδρος για ακόμα μια φορά τα έβαλε με τον Γιώργο Πορφύρη που λόγω των πλεονεκτημάτων του επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό τον Κωνσταντινό και τον διαχωρισμό που έγινε ανάμεσα στους παλιούς και τους νέους παίκτες.

O Αλέξανδρος κατηγόρησε τον Πορφύρη για ηθοποιηλίκι, κι ότι επέλεξε τη Στέλλα και τον Μότο Μότο στην ομάδα του για να τους ψηφίσει σε περίπτωση που χάσουν!

Στη συνέχεια η Στέλλα τα έβαλε με τη Μαρία Μπέη, αλλά και με τη Μαρία Λαζαρίδου. Τον λόγο πήρε κι ο Μότο Μότο που πιστεύει ότι ο Πορφύρης τον πήρε στην ομάδα για να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Στη συνέχεια ο Παύλος τσακώθηκε με τη Γιώτα, κατηγορώντας τη ότι χειραγώγησε τη Μαρία Λαζαρίδου για να τον ψηφίσει στην περασμένη ψηφοφορία.

Χαμός με την ανακοίνωση της βαθμολογίας

Μετά τους καβγάδες ανάμεσα στις δύο ομάδες, έφτασε η ώρα να ανακοινωθεί η βαθμολογία κι η νικήτρια ομάδα στην ομαδική δοκιμασία.

Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, 35 αξιωματικοί ψήφισαν το μενού της κόκκινης ομάδας, ενώ 16 της μπλε ομάδας. Έτσι η νίκη πήγε στους «Κόκκινους» με αρχηγό των Γιώργο Πορφύρη.

Αυτή που δε χάρηκε καθόλου με τη νίκη της ομάδας της ήταν η Στέλλα, σε αντίθεση με τον Ηλία που το καταχάρηκε. «Ήθελα η πρώτη μου νίκη να είναι όταν θα βγω εγώ αρχηγός όχι ο Πορφύρης. Έλεος!», είπε η πολυσυζητημένη παίκτρια.

Οι «Κόκκινοι» έδωσαν ασυλία στον Κωνσταντίνο, τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας, που ευχαρίστησε τους συμπαίκτες. Ο αρχηγός των «Μπλε» έπρεπε με τη σειρά του να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα. Ο Κόκκοτας είπε το όνομα του Αλέξανδρου, λέγοντας ότι τον πρόσβαλε με τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, ο Αλέξανδρος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. «Μετά θα λέτε ότι είμαι τρελός… φλούδες όλοι!», φώναζε στους συμπαίκτες του. «Τσόφλια, Σιχάματα…», είπε ο διαγωνιζόμενος στον Κωνσταντίνο, που του έλεγε να μην τον προσβάλλει.

«Όπως γουστάρω θα μιλάω! Δε θα μου πεις πως θα μιλάω», φώναζε ο Αλέξανδρος στον Κωνσταντίνο Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος το μάζεψε ζητώντας του συγγνώμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ