MasterChef: Το γράμμα της Βασιλικής και η αντίδραση του Μπόμπαινα – “Έχω και μία αξιοπρέπεια”

Σε προηγούμενο επεισόδιο στο MasterChef παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Βασιλικής, η οποία ήταν η αρχηγός της Μπλε ομάδας. Η Βασιλική άφησε ένα γράμμα στην Ελισάβετ, το οποίο και διάβασε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

“Έχω γράμμα”, ανακοίνωσε αρχικά στους συμπαίκτες της η Ελισάβετ, στο σπίτι. Όμως, την στιγμή εκείνη ο “Μπόμπαινας” αποφάσισε απρόσμενα να αποχωρήσει από το σαλόνι, αφήνοντας τους συμπαίκτες του με την απορία.

Τότε, ο Δημήτρης, πρώην αρχηγός της Μπλε ομάδας, είπε στην κάμερα του διαγωνισμού μαγειρικής “Αποχωρώ από το γράμμα που φέρνει η Ελισάβετ που παρέλαβε από την Βασιλική, γιατί έχω μια αξιοπρέπεια και μια ειλικρίνεια. Και στην τελική ανάλυση, ξέρει τι έχει κάνει. Κι εγώ θέλετε να κάτσω να ακούσω τι έχει γράψει στο γράμμα της; Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Φεύγω”.

Στη συνέχεια, οι συμπαίκτες του σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του να αποχωρήσει, με τον Βασίλη να λέει “Έφυγε ο Δημήτρης, δεν σεβάστηκε την αρχηγό μας. Δεν πειράζει. Κάτι θα ξέρει περισσότερο. Ας κάνει ό,τι θέλει απλά δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα. Όταν είμαστε όλοι μαζεμένοι να φεύγει κάποιος και να μην διαβάζει για τον άλλον που έφυγε”.

Και η παραλήπτρια του γράμματος με την σειρά της είπε on camera για τον Δημήτρη ότι “Δεν είναι ωραίο να φεύγει, όταν κάποιος έχει αφήσει γράμμα. Δεν είσαι σωστό. Έχεις ή δεν έχεις κάτι προσωπικό μαζί του, το σωστό είναι να κάτσεις να ακούσεις τι έχει να πει ο άλλος μέσα από αυτό το γράμμα”.

Στο μεταξύ, το γράμμα της Βασιλικής προς την Ελισάβετ έγραφε: “Δεν μου αρέσουν τα δακρύβρεχτα αποχαιρετιστήρια γενικότερα. Είστε τέκνο φάση, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Σας αγαπώ και ελπίζω να το έδειξα όσο είχα την ευκαιρία μαζί σας. Σας αφήνω το τηλέφωνό μου και τα social, όποιος πιστεύει ότι θέλει να με ξαναδεί ή να με ακούσει, θα περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου. Κανονικά θα έπρεπε να κάνω 16 καρδούλες, αλλά βαριέμαι”.

“Το σπίτι χωρίς την Βασιλική είναι μια χαρά. Εντάξει λείπει η απώλεια του αρχηγού. Περισσότερο έχουμε το άγχος ποιος αρχηγός θα πάει στην Μπλε. Δεν θέλω να πω ότι μου λείπει σαν άτομο, γιατί δεν έκανα ποτέ πάρα πολύ παρέα” είπε με ειλικρίνεια ο Βασίλης on camera.

Έτσι, με την αποχώρηση της Βασιλικής, ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις στο σπίτι για το ποιος θα είναι ο διάδοχός της στην ομάδα των Μπλε.

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ