MasterChef: Ο νέος «εισβολέας», η αποχώρηση και η υποδοχή στο σπίτι

Ο Σταύρος δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αντιγραφής κι έτσι για να παραμείνει στο MasterChef, έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηλία Κιαζόλι, ο οποίος μπήκε με άγριες διαθέσεις στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Το θέμα ήταν ελεύθερο κι έτσι οι παίκτες μπορούσαν να ετοιμάσουν, είτε αλμυρό, είτε γλυκό πιάτο.

Με απόφαση των κριτών, ο Ηλίας είναι ο διαγωνιζόμενος που επιστρέφει στο σπίτι του MasterChef.

Ο Ηλίας που το κοινό τον γνώρισε για πρώτη φορά στο MasterChef 4, αφού παρέλαβε την άσπρη ποδιά από τον Σωτήρη Κοντιζά, έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

«Τέλεια. Αυτήν την ποδιά την ξαναφόρεσα. Ελπίζω να μην τη βγάλω σύντομα. Αυτή τη φορά μπαίνω με μόνο στόχο να κερδίσω».

Έτσι τον υποδέχτηκαν στο σπίτι

Αν κι οι περισσότεροι περίμεναν το κουδούνι του σπιτιού του MasterChef να χτυπήσει ο Σταύρος, τελικά αυτός που μπήκε στο παιχνίδι δεν ήταν άλλος από τον Ηλία Κιαζόλι.

Ο Γιώργος Πορφύρης ως «παλιός» αγκάλιασε τον Ηλία. Οι υπόλοιποι παίκτες τον χειροκρότησαν, με τη Στέλλα να τον χαρακτηρίζει πιο χαμηλών τόνων, σε σχέση με τον Πορφύρη.

Στη συνέχεια ρώτησαν τον παλιό παίκτης πώς πήγε η δοκιμασία. «Οι κριτές είπαν στον Σταύρο ότι ήταν το καλύτερο πιάτο που είχε φτιάξει ποτέ, όμως εγώ είχα καλύτερο ψάρι», αποκάλυψε ο Ηλίας για την κριτική που δέχτηκαν και το πιάτο που τον έβαλε ξανά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι έτοιμος να τα πάμε τέλεια φέτος και να μαγειρεύουμε συνέχεια… Γουστάρω πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ» είπε ο Ηλίας, λέγοντας στους συμπαίκτες του ότι μπορεί να κοιμηθεί όπου να ‘ναι.

Στη συνέχεια, οι διαγωνιζόμενοι θέλησαν για πλάκα να… καλωσορίσουν τον Γιώργο Πορφύρη στο σπίτι, αφού η είσοδος του την περασμένη εβδομάδα ήταν… κάπως! «Ζήλεψα. Θέλω να νιώσω κι εγώ λίγη αγάπη και φροντίδα» είπε ο Πορφύρης, με τους παίκτες να τον καλωσορίζουν με χειροκροτήματα και γέλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ