Masterchef: Ο καβγάς της Κατερίνας με τον Γιώργο – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη διαμάχη με τον συμπαίκτη της Γιώργο Λασκαρίδη είχε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef η αρχηγός της μπλε ομάδας, Κατερίνα Λένη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι νικήτρια της πέμπτης δοκιμασίας ήταν η μπλε ομάδα. Τότε, ο Γιώργος απευθυνόμενος στην Κατερίνα της λέει: «στο είπα;», με την Κατερίνα να του απαντάει «δεν θέλω τέτοιες χειρονομίες». «Δεν σου είπα χθες ότι κάναμε πολύ καλό μενού; Τι δεν θέλεις τέτοιες χειρονομίες; Δεν θέλεις να μάθεις την αλήθεια;», της είπε φανερά εκνευρισμένος.

«Απλά με τσαντίζει η στάση της Κατερίνας για το λόγο ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μιλάμε, της εξηγώ τα λάθη και την καθησυχάζω. Ξαφνικά, με το που τις μιλάω μπροστά στις κάμερες, αντιδρά… Τι δεν σ’ αρέσει μπροστά στις κάμερες», σημείωσε στην κάμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης για την συμπαίκτρια του στο MasterChef.

«Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό που γίνεται. Αλλά όπως και στις ταινίες υπάρχει ένας καλός και ένας κακός, το άτομο αυτό έχει πάρει εξ’ ολοκληρου το ρόλο του κακού. Αλλά δεν με στεναχωρεί καθόλου γιατί όπως έχουμε δει και στις ταινίες πεθαίνουν. Δεν εύχομαι κάτι τέτοιο αλλά πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που θα φύγει και θα σταματήσει αυτό το πράγμα», είπε ο Ηλίας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι συμφωνεί με τα λεγόμενα του Γιώργου.

«Αυτά δεν γουστάρω εγώ… έχεις την άχαστη ομάδα. Το καρναβάλι συνεχίζεται και η πρώτη κίνηση που κάνει, γιατί είναι κομπλεξικός και δεν είναι ο μόνος σε αυτό το παιχνίδι, είναι όλο αυτό το παρεάκι, είναι ότι στα ‘χα πει εγώ και επειδή του έκανα μία υπόδειξη ότι δεν μου αρέσει η έπαρση που δείχνεις, σεβάσου τους άλλους που έχουν χάσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.

«Είμαι σίγουρος ότι εάν χάναμε θα χαιρόταν.Αφού δεν μας έκανε και σαμποτάζ, πάλι καλά να λέμε. Όλους αυτούς που μισεί τους είχε σε μία χούφτα η Κατερίνα», πρόσθεσε ο Γιώργος.

«Είναι τόσο φτωχός στο μυαλό, που μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδο του. Παρά πέρα δεν πηγαίνει»,είπε λίγο αργότερα η Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ