MasterChef: Ο “Μπόμπαινας” απαίτησε να του ζητήσουν δημόσια συγγνώμη – Η αντίδραση των συμπαικτών του

Εντάσεις ανάμεσα στους Μπλε στο MasterChef. Στο προηγούμενο επεισόδιο οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι ηττήθηκαν από την κόκκινη ομάδα, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στην Ομαδική Δοκιμασία του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής.

Στο επεισόδιο στο MasterChef που προβλήθηκε την Παρασκευή οι ηττημένοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την δύσκολη ώρα της ψηφοφορίας, όποτε και σημειώθηκαν αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο “Μπόμπαινας” πήρε τον λόγο, βγαίνοντας μπροστά, καθώς ήρθε η σειρά του να ψηφίσει. Τότε, ζήτησε από τη Φανή και τον Βασίλη να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη στον ίδιο για τα λάθη που έχουν κάνει στον διαγωνισμό απέναντι του.

«Η αναγνώριση ενός λάθους μας, μας πάει μπροστά. Ξέρετε και οι δύο τι έχετε κάνει. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ. Θα σας πάει μπροστά μόνο!» είπε ο Δημήτρης στην Φανή και τον Βασίλη.

Ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής, και οι δύο συμπαίκτες του επισήμαναν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν συγγνώμη στον “Μπόμπαινα”, για κανένα λόγο.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της μπλε ομάδας ανέλυσε τα όσα έκαναν οι συμπαίκτες του, ενώ έκανε λόγο και για την ηθική των αντιπάλων του. Η Πόπη από την μεριά της παρεξηγήθηκε και on camera είπε: “Με πείραξε πολύ γιατί αναφέρεται στην ηθική μου. Για εμένα είναι πολύ σημαντική η ηθική, γιατί έχω πάει κόντρα ακόμη και στους γονείς μου για να ακολουθήσω το όνειρό μου. Το κάνω όσο καλύτερα μπορώ, δεν εκθέτω κανέναν και είμαι εδώ για εμένα”.

Κάποια στιγμή οι κριτές διέκοψαν τον μονόλογο του Δημήτρη. «Καταλήγει κάπου όλο αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τελικά, ο “Μπόμπαινας” όπως ήταν αναμενόμενο, ψήφισε για υποψήφιους προς αποχώρηση τον Βασίλη και την Φανή.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ