MasterChef: Μάριος ή Καλλιόπη; – Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής – ΒΙΝΤΕΟ

Μία από τις πιο κρίσιμες αποχωρήσεις, έλαβε χώρα στο επεισόδιο της Παρασκευής (06/05) του MasterChef. Μάριος και Καλλιόπη μπήκαν στη διαδικασία της πιστής αντιγραφής, προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση τους στους καλύτερους «9» του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος εξαιρέθηκε από τη δοκιμασία καθώς κατείχε την κάρτα ασυλίας, όπως κι ο Γιάννος Σδούγκας που κέρδισε στην δοκιμασία ασυλίας. Με τρεις παίκτες μόνο να μπορούν να ψηφιστούν, η ψηφοφορία κύλησε με βαριά καρδιά και τελικά οι παίκτες που μονομάχησαν για την παραμονή τους στο MasterChef ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ κι ο Μάριος Λιόλιος.

Αμφότεροι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ομολογουμένως πολύ απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου σεφ, Δημήτρη Παμπόρη. Συγκεκριμένα, Μάριος και Καλλιόπη έπρεπε να ετοιμάσουν με ακρίβεια λαβράκι ψημένο με καρύδα – Κρέμα κουνουπίδι / σάλτσα κακάο / burger με ψωμάκι ατμού με κροκέτα λαβράκι και aioli από χαβιάρι. Καθόλου απλό!

Συγκέντρωση, μεθοδικότητα και ψυχραιμία ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να επιδείξουν οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, για να πετύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ωστόσο στο τέλος ένα πιάτο δεν ικανοποίησε τους κριτές κι ένας παίκτης είδε την πόρτα της εξόδου από το MasterChef. Ο λόγος για τον Μάριο Λιόλιο, που είχε λίγα περισσότερα λάθη από την Καλλιόπη, με αποτέλεσμα να χάσει με μόλις 2 βαθμούς διαφορά.

Συντετριμμένος με την αποχώρηση του κολλητού του φίλου είναι ο Παναγιώτης. Το ίδιο και ο Νίκος ο Ιταλός, ο οποίος είπε ότι όλοι αγαπούν τον Μάριο στον διαγωνισμό.

Εντύπωση έκαναν τα καλά λόγια του Δημήτρη «Μπόμπαινα» για τον παίκτη που αποχώρησε. «Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον Μάριο» είπε ο Δημήτρης.

Μετά την αποχώρηση του Μάριου, βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην ανάδειξη του φετινού MasterChef!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ