Μαρκουλάκης για «Προδότες»: «Θα με είχαν πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο»

Για την παρουσίαση των «Προδοτών» μίλησε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Χάρηκα πάρα πολύ που σκέφτηκαν και μου έκαναν την πρόταση. Κανονικά δεν περίμεναν ότι θα με ενδιέφερε, αλλά με το που το είδα, είπα ότι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, γιατί είναι κομμένο και ραμμένο πάνω μου», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

« Ήταν όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για την παραγωγή και για εμένα τον ίδιο πολύ διασκεδαστικό, ακριβώς γιατί είχε αυτή την ορολογία, τη συνομωσία, ενώ είναι όλο στα ψέματα», συμπλήρωσε ο ίδιος και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να έχουν τον ρόλο του προδότη.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε ότι αν δεν παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι, θα ήθελε να συμμετέχει κι εκείνος σε αυτό χωρίς όμως να αναλάβει τον ρόλο του προδότη.

«Θα ήμουν ακατάλληλος για Προδότης, γιατί ακόμα και Πιστός αν ήμουν, έχω κάτι στο βλέμμα μου που θεωρούν οι άλλοι ότι είναι για κακό. Θα με πετάγανε έξω από τον πρώτο γύρο», εξήγησε.

«Εσύ Νίκο μου, με αυτή την εξωστρέφεια θα ήσουν πάρα πολύ καλός Προδότης, επειδή πείθεις για Πιστός», ανέφερε στον Νίκο Μουτσινά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ