Χριστίνα Σούζη: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα από το τροχαίο της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ

Δύο βίντεο ντοκουμέντα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το απόγευμα της Τετάρτης η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Χριστίνα Σούζη: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του» – Τι λέει στο enikos.gr μετά το σοβαρό τροχαίο

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή μετεωρολόγος, οδηγούσε στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παραδείσου, όταν το όχημά της ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε ανάποδα στο οδόστρωμα. Την Χριστίνα Σούζη απεγκλώβισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή του τροχαίου. Η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, αλλά είναι καλά στην υγεία της.

Το MEGA παρουσίασε δύο βίντεο από το τροχαίο, στα οποία φαίνεται το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να σέρνεται με την οροφή στο οδόστρωμα για πολλά μέτρα και με μεγάλη ταχύτητα.

Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο μήνυμα μετά το τροχαίο

Δείτε τα δύο βίντεο:

«Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα»

Όπως δήλωσε η ίδια, δεν θυμάται πως έγινε το τροχαίο και πως το όχημά της βρέθηκε αναποδογυρισμένο. «Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα, σε ένα αυτοκίνητο μέσα. Πώς έγινε, τι έγινε, δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω, τι να σας πω. Υποθέτω ότι αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω τι να σας πω» ανέφερε η Χριστίνα Σούζη.

Και συμπλήρωσε: «Το θέμα είναι ότι βγήκα μόνη μου, με βοήθησε για να βγω ο κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου και βγήκα και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχω κάτι σπασμένο, αυτό κατάλαβα, αλλά είχα αίματα στο πρόσωπο και στη μύτη μου και έτρεχαν αίματα, γιατί έχω σκίσει τη μύτη μου και το μάτι μου και τα λοιπά. Βλέπω τον εαυτό μου στην φωτογραφία και λέω: “Παναγία μου, πότε θα ξαναγίνω έτσι;”. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, μέσα στην ατυχία μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ