Συγκλονίζει η Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο: Θυμάμαι να λέω “τώρα έχω τελειώσει”

Συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά παραχώρησε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, μετά το τροχαίο που είχε την Τετάρτη. (7/6).

«Είμαι στο νοσοκομείο ακόμα, δεν θα φύγω ούτε σήμερα, γιατί έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και γιατί πρέπει να παίρνω αντιβίωση ενδοφλέβια και είμαι ακόμα στο νοσοκομείο που με φροντίζουν πραγματικά πάρα πολύ καλά. Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα, σε ένα αυτοκίνητο μέσα. Πώς έγινε, τι έγινε, δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω, τι να σας πω. Υποθέτω ότι αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω τι να σας πω» είπε αρχικά.

Για να συμπληρώσει πως: «Το θέμα είναι ότι βγήκα μόνη μου, με βοήθησε για να βγω ο κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου και βγήκα και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχω κάτι σπασμένο, αυτό κατάλαβα, αλλά είχα αίματα στο πρόσωπο και στη μύτη μου και έτρεχαν αίματα, γιατί έχω σκίσει τη μύτη μου και το μάτι μου και τα λοιπά. Βλέπω τον εαυτό μου στην φωτογραφία και λέω: “Παναγία μου, πότε θα ξαναγίνω έτσι;”. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, μέσα στην ατυχία μου».

«Θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα στο αυτοκίνητο, το αναποδογυρισμένο, και να λέω τώρα έχω τελειώσει» θα εξηγήσει η Χριστίνα Σούζη.

Για τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν, θα τονίσει πως η κόρη της σοκαρίστηκε όταν τις είδε, γιατί ακόμα δεν γνώριζε τι έχει συμβεί: «Είδα ότι κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτογραφίες, η κόρη μου δεν ήξερε τίποτα στην Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, γιατί κάποιος τις τράβηξε. Έπαθε σοκ γιατί δεν μπορούσε να μας βρει και στο τηλέφωνο. Δεν είχε ενημερωθεί καν ακόμα».

Τέλος θα αναφέρει: «Ένιωσα την απέραντη αγάπη του κόσμου. Δεν ξέρω πώς να το πω. Δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω, είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη και ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Προφανώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά ένας λόγος που ήθελα να βγω στην εκπομπή σου, ήταν για να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο, που με αγαπάει, που μου συμπαραστέκεται, δεν ξέρω τι άλλο να πω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ