Τελικοί Basket League: Παναθηναϊκός για ισοφάριση – Ολυμπιακός για να αγκαλιάσει τον τίτλο

“Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός” πράξη δεύτερη στα play off της Basket League, με τους αιώνιους αντιπάλους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο αγώνα της σειράς (21:15-ΕΡΤ3).

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα και η προϊστορία των τελικών

Από διαφορετική αφετηρία αλλά με τον ίδιο στόχο που είναι η νίκη, θα παραταχθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, τέσσερις μέρες μετά το 1-0 των ερυθρόλευκων στο Φάληρο που ήρθε με δύσκολο τρόπο.

Οι πράσινοι μπορεί να μπήκαν στους τελικούς ως το απόλυτο αουτσάιντερ όμως στο ΣΕΦ απέδειξαν ότι έστω και από μειονεκτική θέση μπορούν να απειλήσουν τον αιώνιο αντίπαλο. Στο τριφύλλι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και θέλουν τη νίκη που θα ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και θα σταματήσει το σερί ηττών από τον Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα οι Πειραιώτες δείχνουν να μην έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο έχασαν την Ευρωλίγκα στο Κάουνας, αλλά γνωρίζουν ότι πάντα οι νίκες απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο φτιάχνουν την ψυχολογία της ομάδας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει ως την ύστατη στιγμή τον Σλούκα που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες μέρες και ο βαθμός ετοιμότητας του είναι ερωτηματικό.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό του, καθώς με βάση τις εκτιμήσεις αναμένονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ περισσότεροι από 10.000 φίλοι της ομάδας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Τσολάκος και Τηγάνης.

θυμηθείτε τα highlights του πρώτου αγώνα: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ