Μάνος Νιφλής – Γιάννης Κολοκυθάς: «Είναι μια καινούρια σεζόν και θα γίνει χαμός» – Η «Ώρα Ελλάδος» επέστρεψε στο OPEN – BΙΝΤΕΟ

Νιφλής - Κολοκυθάς

Με χειροκροτήματα έκανε έναρξη η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN με τους Μάνο Νιφλή και Γιάννη Κολοκυθά.

Ο Μάνος Νιφλής επαναλάμβανε «είναι μια καινούρια σεζόν» και ο  Γιάννης Κολοκυθάς ευχήθηκε: «Καλό χειμώνα».

«Όχι, όχι, όχι! Είναι κόσμος ακόμα που μας βλέπει σε διακοπές και κόσμος που θα ξεκινήσει τις διακοπές. Δεν καταλαβαίνω. Καλώς ήρθατε. Σεζόν 2026 – 2027, ξεκινάει σήμερα και θα γίνει χαμός», τόνισε ο Μάνος Νιφλής.

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Κολοκυθάς: «Τι έχουμε; Και εκλογές έχουμε αυτή τη χρονιά και απ’ όλα θα ‘χουμε, ρε παιδί μου».

Λίγο αργότερα, το δίδυμο καλωσόρισε στο πλατό και τους σταθερούς συνεργάτες του, Μαριάννα Γεωργαντή και Κλέαρχο Μανουσάκη.

Δείτε βίντεο: