Λήξη συναγερμού στο Open – Αννίτα Πάνια: «Επιτέλους είμαστε στον αέρα»

Έληξε ο συναγερμός στο Open, καθώς αποδείχθηκε πως το τηλεφώνημα για βόμβα που δέχθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό το μεσημέρι του Σαββάτου 20/04, ήταν φάρσα.

Αννίτα Πάνια: «Νίκο Καρβέλα σε αγαπάμε πολύ ρε φίλε για όλους τους λόγους αυτούς και όλα αυτά που είσαι μαζί»

Άμεσα απομακρύνθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και από τα τρία κτίρια του τηλεοπτικού σταθμού με τους πυροτεχνουργούς της αστυνομίας και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά να σπεύδουν στο σημείο πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους.

Καθώς αποδείχτηκε πως επρόκειτο απλώς για μια κακόγουστη φάρσα οι εργαζόμενοι μπήκαν κανονικά στα κτήρια και ξεκίνησε και άμεσα η εκπομπή της Πάνια.

Αννίτα Πάνια: Έτσι είπε “αντίο” στον Δημήτρη Κοντομηνά

Η Αννίτα Πάνια στην έναρξη του Next Please ανέφερε ότι οι άνδρες της αστυνομίας δεν εντόπισαν κάποια βόμβα και γρήγορα έδωσε πάσα για να αρχίσει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Επιτέλους είμαστε στον αέρα. Εδώ είμαστε ζωντανά, τα καταφέραμε, βγήκαμε στον αέρα. Ζωντανά όπως Σάββατο και Κυριακή όχι στην ώρα μας σήμερα. Είμαστε πιο αργά γιατί είχαμε ένα τηλεφώνημα για απειλή για βόμβα».

Αννίτα Πάνια: Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και την Βίσση μαζί

«Να είναι καλά η αστυνομία, ήρθαν τα σκυλάκια, μύρισαν, δεν υπήρχε βόμβα. Μέχρι να μυρίσουν έπρεπε να κάνουν τις ανάγκες τους. Τελειώσαμε με τα σκυλάκια, απεφάνθησαν ότι δεν υπάρχει βόμβα, άρα εμείς είμαστε στον αέρα ζωντανά» είπε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του Open.

Η Αννίτα Πάνια ψύχραιμη βάφεται στο αυτοκίνητο με τα μπικουτί στο κεφάλι

Η παρουσιάστρια την ώρα που ετοιμαζόταν για να βγει στον αέρα της εκπομπής της Next Please, έμαθε από την αστυνομία που μόλις είχε καταφτάσει στις εγκαταστάσεις του Open, πως κινδύνευαν λόγω πιθανής έκρηξης βόμβας ύστερα από το προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Η παρουσιάστρια πάντως, έδειξε να το διασκεδάζει. Μάλιστα, η Αννίτα Πάνια βρέθηκε στο αυτοκίνητό της και με τη βοήθεια της μακιγιέζ συνέχισε την προετοιμασία της για την πιθανότητα που θα κατάφερνε τελικά να βγει «αέρα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ