Λευτέρης Χαρίτος: Ηθοποιοί είπαν ότι αρνήθηκαν να παίξουν στις “Μέλισσες” χωρίς να ισχύει

Οι «Άγριες Μέλισσες» ρίχνουν αυλαία την επόμενη Πέμπτη (07/07), και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στους τηλεθεατές «Καλό Καλοκαίρι» με ένα εκτενές αφιέρωμα στη σειρά που καθήλωσε το κοινό τα τελευταία τρία χρόνια. Στο τελευταίο επεισόδιο του «The 2Night Show» λοιπόν, καλεσμένος μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», Λευτέρης Χαρίτος.

Αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της σειράς, όπως για τα πόσα κάστινγκ χρειάστηκε να κάνει στους ηθοποιούς, κάνοντας γνωστό παράλληλα, πως υπήρχαν ηθοποιοί που είπαν δημοσίως πως αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

«Μπήκε μέσα και μιλάγαμε 40 λεπτά περί ανέμων και υδάτων. Του έδωσα ένα κείμενο και του είπα ότι έτσι όπως μιλήσαμε να μιλήσει και σαν Ζάχος. Ήταν συγκλονιστικός» είπε για το κάστινγκ του Νίκου Κουρή.

«Κάνει κάστινγκ με πολύ ωραίο τρόπο, έχει ταλέντο στο να σε κάνει να αισθάνεσαι συνδημιουργός ασχέτως αν θα σε πάρει στη δουλειά. Έχει φοβερό ταλέντο να τον αγαπούν οι άνθρωποι» είπε ο Νίκος Κουρής.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αρνήθηκαν να παίξουν στις «Μέλισσες» και είπαν ότι αρνήθηκαν. Υπήρχαν άνθρωποι στην πρώτη σεζόν, επώνυμοι που είπαν όχι στην πρώτη σεζόν γιατί είχαν πολλή δουλειά. Ο Τάσος Νούσιας ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου είπε όχι γιατί φοβήθηκε καθημερινή σειρά εποχής και πολύ έντιμα βγήκε και είπε ότι το μετάνιωσε».

Ο σκηνοθέτης είπε ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα είναι διπλό στις 7 Ιουλίου.

«Η τελευταία σκηνή είναι πάρα πολύ συγκινητική. Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι Θα υπάρξει μια μικρή αδικία, μέσα σε εισαγωγικά, αλλά θριαμβεύει η ζωή. Η Μελίνα και ο Πέτρος έγραψαν το φινάλε και τέλος. Μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι. Ο Ροϊλός έπεσε με τη μούρη στο κρεβάτι και έκλαιγε μισή ώρα» .

Όπως αποκάλυψε, η ομάδα των «Μελισσών», δηλαδή ο ίδιος και οι σεναριογράφοι ξεκινούν γυρίσματα τον Σεπτέμβριο για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν με τα κάστινγκ να γίνονται μέσα στο καλοκαίρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ