La Casa de Papel: Η «Τόκιο» επιστρέφει στο Netflix με νέα σειρά

Η Ούρσουλα Κορμπερό, η Ισπανίδα ηθοποιός που απέκτησε παγκόσμια φήμη υποδυόμενη την «Τόκιο» στην τεράστια επιτυχία του Netflix «La Casa de Papel», επιστρέφει στην πλατφόρμα στη νέα αστυνομική σειρά «Burning Body», στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο μίας αστυνομικού.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το προφίλ το οποίο διατηρεί στο instagram, όπου την ακολουθούν πάνω από 21 εκατομμύρια χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Γεννήθηκε στη Βαρκελώνη στις 11 Αυγούστου του 1989 και έγινε γνωστή για τον ρόλο της ως «Ρουθ Γκόμες» στη νεανική σειρά «Física o química», μετά όμως από την επιτυχία που γνώρισε ως «Τόκιο» στο «La Casa de Papel» η καριέρα της εκτοξεύτηκε.

 

 

Η υπόθεση του «Burning Body»

Η σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. μας μεταφέρει στον Μάιο του 2017. Το απανθρακωμένο σώμα του αστυνομικού Πέδρο (Χοσέ Μανουέλ Πόγκα) εντοπίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη δεξαμενή Foix της Βαρκελώνης.

Το γεγονός τραβάει γρήγορα το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικά όταν η έρευνα αρχίζει να αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που εμπλέκουν τον Πέδρο και δύο συναδέλφους του αστυνομικούς: τη σύντροφό του Ρόσα (Ούρσουλα Κορμπερό) και τον πρώην φίλο της, Αλμπέρτ (Κιμ Γκουτιέρεθ).

 

Δείτε το τρέιλερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ