Γιώργος Καράβας: Τι απάντησε για τη δήλωση που προκάλεσε σάλο – «Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου…»

Στις αρνητικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από δήλωσή που έκανε στην εκπομπή «Night Out» τον περασμένο Απρίλιο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Γιώργος Καράβας: Η δήλωση που δίχασε τις τηλεοπτικές εκπομπές – Ποιοι τον στηρίζουν

«Για να σου ανοιχτούν κάποιες πόρτες και για να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο, σαφέστατα χρειάζεται η βοήθεια κάποιων ανθρώπων. Δηλαδή, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να πιστέψουν σ’ εσένα και να σου δοθεί η ευκαιρία για να μπορέσεις να αναδείξεις αυτό για το οποίο έχεις να δώσεις. Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται ταλέντο, ικανότητα ή όπως θέλει μπορεί να το πει ο οποιοσδήποτε. Παρόλα αυτά σίγουρα χρειάζεσαι την βοήθεια κάποιων άλλων.

Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, οποιαδήποτε πόρτα και να σου ανοιχτεί δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα. Να σου χαρίσει κάποιος μία πόρτα αν εσύ δεν είσαι ικανός να ανοίξεις την παρακάτω, αυτό θα τελειώσει εκεί. Η αλήθεια γενικότερα, για να απαντήσω και στο ερώτημά σου, είναι κάτι το οποίο όσο απλή και να είναι αν κάποιος την εκφράσει πρέπει να έχεις απέναντί σου ανοιχτά αυτιά και ανθρώπους οι οποίοι είναι δέκτες αυτού που έχεις πει, με σωστό τρόπο» είπε αρχικά

Γιώργος Καράβας: Η απάντηση για την δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις – «Η αλήθεια είναι πως…»

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Εγώ δεν είπα ότι μπορώ να καταφέρω να κάνω μία εκπομπή. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι πιστεύω στον εαυτό μου και οτιδήποτε μου δοθεί θα βάλω το 100% για να το διεκπεραιώσω. Αυτό από το ότι είμαι ο καλύτερος ή οποιαδήποτε άλλη μετάφραση μπορεί να γίνει πάνω στη συγκεκριμένη δήλωση, απέχουν χιλιόμετρα».

Υπενθυμίζεται πως καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» είχε δηλώσει: «Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους.

Να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».

Αργότερα, είχε απαντήσει στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την δήλωσή του, λέγοντας: «Για αρχή θέλω να σου πω ότι σε ανθρώπινο καθαρά επίπεδο στεναχωρήθηκα. Δεν θέλω να λέω ψέματα. It’s ok, μου έκανε ο παρουσιαστής κάποιες ερωτήσεις και πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις απάντησα με ειλικρίνεια. Είδα αρκετές φορές την εκπομπή και η αλήθεια είναι πως το μόνο που εξέφρασα ήταν τα όνειρά μου, τους στόχους μου και τίποτα παραπάνω.

Δεν βγήκα ποτέ να πω κάτι για το οποίο δεν ερωτήθηκα. Νομίζω πως σε κάθε φάση της ζωής μας πρέπει να βγάζουμε προς τα έξω με ειλικρίνεια τα θέλω μας και τα όνειρά μας. Τίποτα παραπάνω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ