Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Οικογενειακή απόδραση στην Κύθνο μετά τις διακοπές στο Ναύπλιο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την εκδρομή στο Ναύπλιο, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού μαζί με τα δύο τους παιδιά, συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κύθνο. Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM και η όμορφη σύζυγός του, κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Οικογενειακές διακοπές στο Ναύπλιο – ΦΩΤΟ

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό στα social media και μοιράζεται συχνά με τους followers του, διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Την Τρίτη (15/8), ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού μοιράστηκαν, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, φωτογραφίες και βίντεο, από τις διακοπές τους στην Κύθνο.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε, η Ραφαέλα Ψαρρού ποζάρει με μαγιό ξαπλωμένη στα βράχια στην παραλία ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη, με τις άψογες αναλογίες της. «Η σημερινή μας μέρα #myfamily #mysummer», σημείωσε στην ανάρτησή της. Παράλληλα, σε μια από τις ιστορίες που δημοσίευσε τρολάρει τον σύζυγό της, Γιώργο Καράβα γράφοντας με χιούμορ: «Ο χαζομπαμπάς που βγάζει story τα παιδιά του να πλατσουρίζουν».

Δείτε φωτογραφίες και video

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ