Κωνσταντίνος Βασάλος: Απάντησε στις φήμες για συμμετοχή του στο Survivor All Star – «Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο «Survivor all star», εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη νίκη. «Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, πάντα σκεφτόμαστε θετικά», είπε ο personal trainer, ο οποίος εμφανίστηκε σε βίντεο που κοινοποίησε o Fipster στο YouTube.

Ερωτευμένη ξανά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Με ποιον είναι ζευγάρι μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Εσείς που μας βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μία ψήφο και για μένα όταν είμαι Survivor. Ξέρετε εσείς. Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε; Θέλω να με ψηφίσετε. Το προετοιμάζουμε λίγο – λίγο. Αν πάω τελικό και κερδίσω, θα κάνω ένα Q&A να πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδατε στην κάμερα. Μπορώ να πω τι έγινε στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να πω τα διαδικαστικά. Εάν είναι κάτι για κράξιμο, θα κράξω. Από τώρα για τον Ιούλιο θα το λες σε κάθε βίντεο. Θέλω μόνο μία ψήφο αν πάω τελικό… Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, πάντα σκεφτόμαστε θετικά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την παρουσία του στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ