Ερωτευμένη ξανά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Με ποιον είναι ζευγάρι μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όχι μόνο έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά έχει γυρίσει και νέα σελίδα στη ζωή της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δημοσίευσε φωτογραφία από τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε χθες μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” ότι Ευριδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι πλέον ζευγάρι αν και ακόμη μένουν στο ίδιο σπίτι.

Το πρωί της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος προχώρησε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους τελευταίους μήνες έχει προχωρήσει στη ζωή της και είναι ερωτευμένη ξανά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη topless έβαλε “φωτιά” στο Instagram

Ο νέος άντρας στο πλευρό της είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads. Στο ριάλιτι περιπέτειας ο Γρηγόρης Μόργκαν είχε φτάσει μάλιστα μέχρι τον τελικό και είχε χάσει το έπαθλο από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Το ζευγάρι είναι πολύ καλά» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης, που τόνισε πως το καλοκαίρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είχαν ανεβάσει σχεδόν ταυτόχρονα φωτογραφίες από τις στιγμές που έκαναν σερφ στα Χανιά.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Μόργκαν υπήρξε στο παρελθόν και συγκεκριμένα για 4 χρόνια ζευγάρι με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός ήταν πολύ καλή φίλη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο πια οι δυο τους δεν κάνουν παρέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ