Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να παίξει στο «Maestro»

O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη στοχοποίηση που βίωσε την περίοδο #metoo, τους “Προδότες” του ΑΝΤ1, την εμπειρία του από την παρουσίαση του Survivor το 2006 και αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να παίξει στο “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Κρατάω ημερολόγιο εδώ και 30 χρόνια. Παρατήρησα μέσα από τα ημερολόγιά μου ότι παλιά στη δουλειά ήμουν νευρικός και αψύς. Το δούλεψα μέσα μου, το μαλάκωσα και το έφερα εκεί που έπρεπε. Δεν φοβήθηκα ποτέ πως λόγω της συμπεριφοράς μου θα βρεθώ στα «μανταλάκια». Ξέρω καλά ποιος είμαι και τι γνώμη έχουν οι συνάδελφοί μου για εμένα”, τόνισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πρόσθεσε:

“Συνέβη να αισθανθώ μία στοχοποίηση εκείνη την περίοδο για λόγους που δεν είχαν σχέση με τη θετική επίδραση του #metoo στην κοινωνία. Το θετικό είναι πως τα εν δυνάμει θύματα νιώθουν πως μπορούν να μιλήσουν και οι εν δυνάμει θύτες θα είναι προσεκτικοί. Μετά το «ταρακούνημα», μπορούμε να είμαστε ψυχραιμότεροι για το πώς ακούμε τα γεγονότα και πώς σχηματίζουμε γνώμη”.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο “Maestro” και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: “Το Maestro, εκτός από το ταλέντο και την αδιανόητη στοχοπροσήλωση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είχε από πίσω του πολλά λεφτά. Θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του, αν εκείνος με πάρει για συνεργασία. Μου είχε προτείνει να συμμετέχω στο Maestro αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ο χρόνος για να το κάνω”.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε πως η πρόταση για την εκπομπή «Προδότες» ήρθε όταν κάποιος σκέφτηκε ότι μπορεί ναι με ενδιαφέρει όταν το είδα το βρήκα εξαιρετικό.

«Όταν έχεις ένα επίπεδο αυτό που είσαι θα ‘’χρωματίσει’’ τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις ένα τηλεπαιχνίδι και που θα υπάρχεις σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νιώθω 100% δικαιωμένος από την απόφασή μου να το παρουσιάσω. Εάν γίνει δεύτερη σεζόν θα το επαναλάμβανα με χαρά. Ξέρω ότι ο ANT1 είναι πολύ ευχαριστημένος από την εκπομπή. Έχει δυσκολευτεί από τον ανταγωνισμό αλλά το ήξεραν από την αρχή».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο «Survivor», λέγοντας πως η εμπειρία όταν το παρουσίαζε ήταν πολύ ωραία και δεν φοβήθηκε.

«Τρελάθηκα τότε με το Survivor. Δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή εικόνα του παιχνιδιού. Έχω πέσει έξω με συμπεριφορές ανθρώπων. Αντίθετα με αυτό που φαίνεται, είμαι πολύ ευκολόπιστος. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ