Κωνσταντίνος Αργυρός: Έστειλε χαιρετίσματα στην… Ματίνα Παγώνη on air – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Μια καλημέρα θέλησε να πει ο Κωσταντίνος Αργυρός στην Ματίνα Παγώνη, μέσω της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA». Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ πριν από λίγες μέρες είχε εκφράσει την προτίμησή της για τον τραγουδιστή στην ίδια εκπομπή.

«Σας στέλνει την καλημέρα του με το χαμόγελό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυρία Παγώνη» είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου, με την Ματίνα Παγώνη να δείχνει δύσπιστη και να απαντά: «Καλά, συγγνώμη, στημένο είναι αυτό! Δεν μπορεί, έτσι ξαφνικά».

Η παρουσιάστρια θέλοντας να πείσει την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, εξήγησε: «Δεν είναι στημένο κυρία Παγώνη να σας δείξω το μήνυμα: “Την αγάπη μου και τις ευχές μου. Καλημέρα στην αγαπημένη μου Ματίνα Παγώνη”».

«Καλημέρα να πούμε, είναι πολύ καλός, το ξέρουμε. Εννοείται ότι τον ακούω, είναι πάρα πολύ ωραίος. Καταρχήν είναι ένας τραγουδιστής χαμηλών τόνων κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι νέο και ωραίο παιδί, με ωραίο φωνή κι αυτό που κάνει, το κάνει καλά» ανέφερε στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη.

Με την Μπάγια Αντωνοπούλου να λέει αστειευόμενη: «Κυρία Παγώνη, έχετε αδυναμία στον Αργυρό το ξέρουμε όλοι».

«Δεν είπα αδυναμία ρε παιδιά, μου αρέσουν τα τραγούδια του, μου αρέσει σαν τραγουδιστής.

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, πρέπει να πούμε ότι είναι από τους καλύτερους. Αυτό είναι γεγονός, το αποδέχονται όλοι και όταν μας δοθεί η ευκαιρία θα πάμε να τον ακούσουμε» τόνισε στο τέλος η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ