Κολομβία: Παρουσιάστρια κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εκπομπής

Γνωστή παρουσιάστρια της Κολομβίας έπεσε στο πάτωμα του στούντιο εν μέσω ζωντανής μετάδοσης.

Η Elianis Garrido κατέρρευσε ενώ παρουσίαζε την εκπομπή Lo Sé Todo (Γνωρίζω τα πάντα) στο κρατικό Canal 1. Στα πλάνα από την εκπομπή, η 35χρονη φαίνεται να κρατά το πρόσωπό της, καθώς μιλά ο συμπαρουσιαστής της, πριν πέσει ξαφνικά από την καρέκλα της.

Ένας άνδρας που στεκόταν πίσω από τις κάμερες φαίνεται να πετάει τα χαρτιά του στο πάτωμα και τρέχει για να βοηθήσει την συνάδελφό του, σκύβοντας για να την ελέγξει.

Ο συμπαρουσιαστής της, Ariel Osorio σηκώνεται γρήγορα και ζητεί διαφημιστικό διάλειμμα προτού επίσης σπεύσει να βρεθεί κοντά της.

Αφού η Elianis Garrido μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιατρικό κέντρο, ο Ariel Osorio είπε στους τηλεθεατές ότι είχε «αναπνευστικά προβλήματα». Απευθυνόμενος στην μητέρα της, που παρακολουθεί πάντα την εκπομπή, είπε: «Όλα είναι καλά, η Eli είναι τέλεια. Ολοκληρώνει κάποιες εξετάσεις και είναι καλά, μην ανησυχείς. Θα σου τηλεφωνήσει σύντομα, θα σου πούμε τι συμβαίνει με την Elia».

Εν τω μεταξύ, η παρουσιάστρια Μαρία Φερνάντα Ρομέρο υποστήριξε ότι η Elianis ένιωθε αδιάθετη για αρκετές ημέρες λόγω των αλλαγών στον καιρό και πρόσθεσε ότι είχε έντονο βήχα πριν από το λιποθυμικό επεισόδιο.

Η παρουσιάστρια είναι καλά στην υγεία της, όπως διαβεβαίωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας και μερικά stories στον λογαριασμό της από την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ