Κόλαφος η Καινούργιου για Βασάλο: «Αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, ας πάει κάποιος άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη»

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου σχετικά με το ότι είναι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση και δεν ξέρει γιατί βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Κατερίνα Καινούργιου: Μας συστήνει τη βαφτιστήρα της – «Σ’ αγαπώ πριγκίπισσά μου- Είσαι η αδυναμία μου… το αστεράκι μου… η λατρεία μου!»

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε ότι αισθάνεται «σφιγμένος» στην τηλεόραση και ότι μάλλον «δεν υπάρχει χώρος για εκείνον εκεί».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Είμαι πολύ στημένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο νομίζω. Νιώθω ότι η θεματολογία δεν μπορεί να στηρίξει την προσωπικότητά μου. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί είμαι εκεί στο “Χαμογέλα και Πάλι“».

Κατερίνα Καινούργιου: Με κατηγορούν πόσα έχω κάνει, τη μύτη μου άλλαξα και φάνηκα τελείως διαφορετική

Τα όσα ανέφερε για την αυτοκριτική του  προκάλεσαν την αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οποία είπε, μεταξύ άλλων, ότι αν δεν θέλει τη θέση του στην τηλεόραση, τότε να πάει κάποιος άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Αφού προβλήθηκε το παραπάνω απόσπασμα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει στα social media καθημερινά από ανθρώπους που θα ήθελαν να δουλέψουν ως δημοσιογράφοι στην τηλεόραση και έχουν ανάγκη από δουλειά.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Συναντήθηκαν τυχαία σε μαγαζί – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Δεν ξέρετε καθημερινά πόσα μηνύματα μου έρχονται από παιδιά, δημοσιογράφους, από κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, να λένε ότι χρειάζονται μια θέση και μια δουλίτσα. Επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος, δεν το κάνει έτσι τζάμπα ή ως δώρο. Αν δεν θέλεις μια θέση, μια δουλειά, καλύτερα να πεις “ας έρθει κάποιος άλλος να το κάνει που έχει πραγματική ανάγκη”. Το βλέπω λίγο έτσι εγώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ