Γιώργος Σεϊταρίδης: «Πνευματικά, η βοήθειά μου είναι η εκκλησία – Είχα αγάπη για την εκκλησία αλλά απέχθεια για τους παπάδες»

Ύστερα από 10 χρόνια απουσίας από την υποκριτική ο Γιώργος Σεϊταρίδης αποφάσισε να επιστρέψει στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποσυρθεί στο Πήλιο με τη σύζυγό του, Όλγα θέλοντας να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία και να βρει τον εαυτό του.

Γιώργος Σεϊταρίδης: Από τις «Σειρήνες στο Αιγαίο» στο μέλι του Πηλίου – Η νέα ζωή του ηθοποιού

Σε μια σπάνια συνέντευξη καθώς ηθελημένα έχει αποσυρθεί από τη δημοσιότητα, ο Γιώργος Σεϊταρίδης μίλησε για τη ζωή στο Πήλιο, τη σύζυγό του, την επιστροφή στο θέατρο αλλά και όσα έχουν αλλάξει απ’ όταν ήταν στο απόγειο της δόξας του, ως πρωταγωνιστής στο remake της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή» αλλά και στη σειρά «Singles».

«Τα είχα όλα γύρω στα 30, είχα λεφτά, αναγνωρισιμότητα αλλά κάτι έλειπε στο μέρος της καρδιάς. Το δύσκολο είναι να πάρεις την απόφαση, να αξιολογήσω αυτό που ζητάει το μέσα μου.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με το θέμα της εμφάνισής μου δεν ένιωθα ποτέ καλά – Δεν βλέπω σειρές και ταινίες μου

Παλεύεις με φόβους, με δαίμονες, με την αλλαγή. Ζώντας 10 χρόνια στο Πήλιο έχω κερδίσει την ησυχία, την ηρεμία μου και μια ωραία ζωή με τη σύζυγο, εδώ παντρευτήκαμε, εδώ θέλησε ο Θεός να μου στείλει αυτήν την ευλογιά να είμαι μαζί της», είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Για μένα η Όλγα είναι η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται. Είναι η γυναίκα μου.

Έλλη Λαμπέτη: Για μπάνιο με την Κάτια Δανδουλάκη και τη Βέρα Κρούσκα στο Πήλιο το 1976 – Σπάνια φωτογραφία

Πνευματικά, η βοήθειά μου είναι η εκκλησία. Είχα αγάπη για την εκκλησία αλλά απέχθεια για τους παπάδες.

Συνειδητοποίησα τα χάλια μου, τον εγωισμό μου την περηφάνειά μου. Όλοι το ξέρουμε που είμαστε εγωιστές, που έχουμε έπαρση, που είμαστε περήφανοι», συνέχισε.

Όσον αφορά στο θέατρο, ο Γιώργος Σεϊτσαρίδης είπε: «Έχει ξαναέρθει η ανάγκη να επιστρέψω στο θέατρο, περίπου 2 χρόνια το παλεύω με την απόφαση.

Δεν έχω αγωνία που θα κάνω θέατρο μετά από δέκα χρόνια, σιγουρά θα είναι αλλιώς γιατί είμαι εγώ αλλιώς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ