Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Συναντήθηκαν τυχαία σε μαγαζί – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μπορεί να έζησαν έναν δυνατό έρωτα, όμως πλέον όλα δείχνουν ότι είναι… Δύο ξένοι! Ο χωρισμός τους φαίνεται ότι είναι οριστικός και μάλιστα φημολογείται ότι ο επιχειρηματίας έχει προχωρήσει την ζωή του και πλέον είναι σε σχέση με την Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη αντίδραση μετά τα φιλιά της με τον πρώην της Καινούργιου – «Αν με βρίσει κάποιος έχω δύο επιλογές…»

Η φημολογούμενη αυτή σχέση τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφού ήρθαν στο φως φωτογραφίες και βίντεο, από νυχτερινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, που τους δείχνουν να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

Οι εξελίξεις αυτές φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει την Κατερίνα Καινούργιου, που σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα (26/2) η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της: «Βλέποντας αυτό το βίντεο, στεναχωρήθηκε! Εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα! Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε την Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα φιλικά. Χθες, λοιπόν, της έκανε unfollow!».

Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπάρκα: «Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη και τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα»

Επίσης, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκαλύφθηκε σήμερα, ότι λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο μαγαζί στο Κολωνάκι.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» όταν έμαθε ότι ο πρώην σύντροφός της είναι στο ίδιο μαγαζί έφυγε. Μάλιστα, με βάση τα όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από το μαγαζί στενοχωρημένη.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Χθες σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι ήταν η Κατερίνα με την παρέα της και αντίστοιχα ο Φίλιππος ήταν με την δική του παρέα. Δικός μας άνθρωπος τους είδε. Η Κατερίνα ήταν πολύ χαλαρή, πολύ κουλ, όταν όμως ενημερώθηκε ότι είναι και ο Φίλιππος στο μαγαζί, μετά από λίγο αποχώρησε».

«Εμένα οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι αποχώρησε στεναχωρημένη», σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ