Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπάρκα: «Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη και τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα»

Τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας έχουν δει βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν την Δανάη Μπάρκα, να έχει έρθει κοντά με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου και επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στη σημερινή της (26/2) εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τα συναισθήματα της Κατερίνας Καινούργιου και τον λόγο που η παρουσιάστρια έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στεναχωρήθηκε! Εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα! Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε την Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα φιλικά. Χθες, λοιπόν, της έκανε unfollow!»

«Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση. Θέλω να πω ότι τελικά, ίσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως όταν είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους φήμες για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της είχε αναφέρει: «Επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και εννοείται πως αυτά τα πράγματα δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από μένα! Και νομίζω πως τα παιδιά έκαναν παρέα.

Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, φαντάζομαι. Ή ο Φίλιππος προς Θεού. Γνωρίστηκαν από μένα. Αυτό. Και κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Μέχρι εκεί. Τώρα τα άλλα πιστεύω είναι φανταστικά σενάρια! Πιστεύω παιδιά, αλλά τι να σας πω!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ