Κάνε ότι κοιμάσαι: Το πιο επικίνδυνο μυστικό θα αποκαλυφθεί – Όσα θα δούμε απόψε

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στη σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1. Ο Νικόλας δέχεται να δουλέψει στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο και σύντομα αποκτάει τους πρώτους θαυμαστές, αλλά και εχθρούς.

Το πιο επικίνδυνο μυστικό, όμως, θα αποκαλυφθεί από τον αδελφικό του φίλο, τον Κάσδαγλη, γεγονός που θα τους φέρει σε σύγκρουση. Η Αστυνομία ανακαλύπτει ποιος μαθητής τράβηξε το βίντεο της συζύγου του διευθυντή με τον νεκρό γυμναστή, ενώ η φήμη ότι μια μαθήτρια είχε ερωτικές σχέσεις με το θύμα δολοφονίας, εντείνει το μυστήριο.

Δείτε το τρέιλερ

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 3ο

Ο Νικόλας αποφασίζει να δεχτεί την πρόσκληση και να δουλέψει για το ιδιωτικό σχολείο, έχοντας παράλληλα στόχο να μάθει τι ήταν αυτό που προσπάθησε να του αποκαλύψει ο νεκρός καθηγητής στη δεξίωση. Έχει όμως έναν όρο: να προσλάβουν έναν πρώην μαθητή του ως υπάλληλο στο κυλικείο.

Η Αστυνομία ανακαλύπτει ποιος μαθητής τράβηξε το βίντεο της συζύγου του διευθυντή με τον νεκρό καθηγητή. Το πρόβλημα του Ίσσαρη τώρα, πέρα από την πίεση που δέχεται από την προϊσταμένη του, είναι οι φήμες ότι μια μαθήτρια του Κολλεγίου είχε ερωτικές σχέσεις με τον νεκρό γυμναστή.

Οι εκλεκτοί μαθητές του σχολείου, ο Γιώργος και ο Σταύρος, μοιάζουν να έχουν κάποιο μυστικό που κανείς δεν θα ήθελε να διαρρεύσει. Ποιος από τους δύο παγίδευσε ποιον; Ποιοι άλλοι μαθητές επηρεάζονται από τη συμπεριφορά των δύο; Ποια είναι η μαθήτρια που είχε σχέση με τους μαθητές που αποβλήθηκαν την προηγούμενη χρονιά για διακίνηση και που τους είχε πουλήσει ένα πρόγραμμα για να χακάρουν κάμερες και κινητά;

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξηγήσει γιατί ο διευθυντής του σχολείου να πληρώσει στον εκβιαστή ένα μεγάλο ποσό για να μην κυκλοφορήσει το βίντεο με τη σύζυγό του, αν γνώριζε ο ίδιος ότι η Δέσποινα δεν είχε καμία ερωτική επαφή με τον γυμναστή.

Η Χρύσα προσπαθεί να εξιχνιάσει τις παρασκηνιακές σχέσεις της διεύθυνσης του σχολείου με τον καθηγητή και υποπτεύεται ότι το θύμα ήταν μπλεγμένο με κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Ο Νικόλας αποκτάει στην αίθουσα τους πρώτους θαυμαστές, αλλά και εχθρούς. Το πιο επικίνδυνο μυστικό, όμως, θα αποκαλυφθεί από τον αδελφικό του φίλο, τον Κάσδαγλη. Τι προσπαθούσε να του πει, όταν τον παρακαλούσε να δουλέψουν και οι δύο στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 4ο

Η Αστυνομία διερευνά την πιθανότητα ο διευθυντής του Κολλεγίου να ήθελε νεκρό τον γυμναστή. Η μαθήτρια που φημολογείται ότι είχε ερωτικές σχέσεις με το θύμα, παραδέχεται στην Αστυνομία ότι το διέδωσε η ίδια, χωρίς να είναι η αλήθεια. Η Αμάντα παραδέχεται όμως στον πατέρα της ότι το έκανε για άλλους λόγους, κάνοντας τον Ίκαρο να ανησυχεί για την κόρη του.

Ποιος είναι ο ρόλος του υπεύθυνου ασφαλείας του ιδιωτικού σχολείου; Γιατί επιμένει ότι ο γυμναστής ήταν ένας επικίνδυνος εκβιαστής και πώς θα συνδέσει ο Ίσσαρης την παρουσία ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του θύματος με τις σαδιστικές λεπτομέρειες της εκτέλεσής του;

Ο Νικόλας συγκρούεται με τον Κάσδαγλη για τα μυστικά που είχε τόσο καιρό και αρνιόταν να του αποκαλύψει. Συγχρόνως η σχέση του με την Πέρσα, καθηγήτρια Μαθηματικών, γίνεται ολοένα και πιο αμήχανη, μιας και η ίδια θεωρεί ότι η παρουσία του στο σχολείο είναι μια κακή επιλογή του Σταματάκη.

Ποια είναι πραγματικά η Μαργαρίτα, η μαθήτρια που ξέρει να χακάρει οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας; Ποιον υποπτεύεται ότι έστειλε το βίντεο το βράδυ του φόνου;

Ο Λημνιός εμφανίζεται και ζητάει από τον Ίσσαρη μια προσωρινή εκεχειρία. Ο όρος είναι να σταματήσουν με την Άννα να προσπαθούν να τον στριμώξουν. Ποιον σύμμαχο θα βρει τελικά ο Λημνιός;

Η Δέσποινα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον Νικόλα για το μυστικό της με τον Κάσδαγλη.

Ποιος μαθητής προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια στον διευθυντή για τον Σταύρο και τον Γιώργο; Τι υποπτεύεται ότι έχουν κάνει; Και κυρίως, για ποιο λόγο η μαθήτρια που διέδωσε ότι είχε σχέσεις με τον γυμναστή, έλεγε τόσο καιρό ψέματα;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η υπόθεση

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ