Κάνε ότι κοιμάσαι: Κλονίζεται η εμπιστοσύνη του Νικόλα στη Βικτόρια

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Ο Νικόλας βλέποντας το σκίτσο στο γραφείο του Ίσσαρη αρχίζει να υποπτεύεται τον Ματθαίο για τη συμμετοχή του στην απόδραση του Μηνά. Ο Λάκης ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο για την παρουσία του στη μάντρα και η Σοφία κατηγορεί τη Βικτόρια στον Νικόλα. Στο τέλος, όμως, του ζητάει συγγνώμη. Παρόλα αυτά, η εμπιστοσύνη του Νικόλα στη Βικτόρια κλονίζεται.

Επεισόδιο 59ο

Ο Μηνάς παραμονεύει τον Στάθη. Ο Νικόλας υποπτεύεται τον Ματθαίο για τη συμμετοχή του στην απόδραση. Ποιο μυστικό κρύβει ο Ματθαίος για την εμπλοκή του στους φόνους της δικηγόρου και του τραπεζίτη;

Η Άννα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την απώλεια του Λευτέρη. Υποπτεύεται τον Λημνιό για τον φόνο του, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει αν δεν μιλήσει ανοιχτά η Βικτόρια, που συνεργάστηκε μαζί του. Ο Πέτρος συμβουλεύει την Άννα να συγκρατήσει τον Ίσσαρη από τη δημόσια έρευνα για τον Λημνιό. Ο Λάκης, όμως, τον έχει δει μαζί με τους ανθρώπους, που υποτίθεται καταδιώκει ο Πέτρος.

Ποιον ετοιμάζεται να σκοτώσει ο Μηνάς; Θα προχωρήσει ο Νικόλας στο σκοτεινό του σχέδιο για να τον σταματήσει;

Επεισόδιο 60ό

Ο Νικόλας επιτίθεται στον Ματθαίο, ο οποίος προσπαθεί να τον γεμίσει με αμφιβολίες για τον ύποπτο ρόλο της Βικτόριας. Είναι ολοένα και περισσότερο εμφανές ότι ο Ματθαίος επηρεάζεται από την ψυχική του αστάθεια.

Ο Ίσσαρης εντοπίζει το αυτοκίνητο του Λημνιού σε μια περιοχή πολύ κοντά στο σημείο εκτέλεσης του Λευτέρη και υπόσχεται στην Άννα ότι θα καταφέρει να αποδείξει την ενοχή του. Ο Πέτρος εξηγεί στον Λάκη τον λόγο για τον οποίο τον είδε με τον Ματθαίο, αναφέροντάς του τη μυστική παρακολούθηση που κάνει, ζητώντας, παράλληλα, την κατανόησή του.

Η Σοφία κατηγορεί τη Βικτόρια στον Νικόλα, κρίνοντάς την ως ακατάλληλη κηδεμόνα του Στάθη, αλλά ζητάει συγγνώμη. Παρόλα αυτά, η εμπιστοσύνη του Νικόλα στη Βικτόρια αρχίζει να κλονίζεται.

Η Νάσια πιστεύει ότι ο Στάθης έχει ενοχληθεί μαζί της, αγνοώντας την ανησυχητική επιρροή που του ασκεί ο Μηνάς. Ποιος θα σταματήσει τον Ματθαίο από τα παρανοϊκά σχέδιά του; Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα της σύγκρουσης μαζί του;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ