Και δεύτερο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δώρο από τη WIND & το enikos.gr

Εκτός από το μεγάλο δώρο από τα ANΔΡΕΑΔΗΣ Homestores,

 

έρχεται Δεύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο από το enikos.gr και τη

 

 

Ένα tablet  SAMSUNG GALAXY TAB 3 7” Wi-Fi μπορεί να γίνει δικό σου με τον πιο απλό τρόπο:

ΣΤΕΙΛΕ ΕΝ ΣΤΟ 54991

και μπες στη μεγάλη κλήρωση του enikos.gr.

 

 

 

 

Τη μεγαλύτερη γκάμα tablet καθώς και αποκλειστικά μοντέλα φιλοξενούν από τις 13 Δεκεμβρίου τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα, προτείνοντας στους καταναλωτές το καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα. Τα καταστήματα WIND πλέον προσφέρουν tablet Για Όλους, με τιμές που ξεκινούν από 59€. Η ποικιλία των tablet που θα βρίσκει ο καταναλωτής στο κατάστημα WIND καλύπτει όλο το εύρος τιμών και χαρακτηριστικών της κατηγορίας, με ναυαρχίδες τα δημοφιλή μοντέλα των Samsung, Asus, Lenovo, LG, MLS.

Τα tablet αποτελούν την πλέον ανερχόμενη κατηγορία συσκευών στην ελληνική αγορά καθώς ολοένα περισσότεροι καταναλωτές επιζητούν την ευκολία σύνδεσης και πλοήγησης στο Internet σε συνδυασμό με τις δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρουν. Η WIND, συνεχίζοντας τη στρατηγική της για την ανάπτυξη της χρήσης υπηρεσιών δεδομένων από κινητές συσκευές, επεκτείνει την εμπορική πολιτική της «smartphone Για Όλους» πλέον και στα tablet, φέρνοντας στα καταστήματά της την πληρέστερη γκάμα tablet στις πιο οικονομικές τιμές.

Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα WIND tablet με τιμές από 59€ τα οποία μπορούν ν’ αποκτήσουν πιο οικονομικά ή ακόμη και δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα Κινητής, Mobile broadband & Mobile Voice, της WIND (Δείτε εδώ την πλήρη γκάμα των tablet).

 

Γιορτές στο enikos.gr με διπλό δώρο.

 

Όροι και πληροφορίες ΕΔΩ.

Χρέωση αποστολής στο 54991: 1,23 € | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | ΑSA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ