Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

 

Με τίτλο: “Κόψτε μισθούς, κάντε απολύσεις!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις απαιτήσεις-σοκ που προβάλλουν οι δανειστές, παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις.

Σύμφωνα με τη Realnews, Κομισιόν και ΔΝΤ ζητούν: “Εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου σε όλους τους εργαζομένους των ΔΕΚΟ, 11.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων εντός Ιανουαρίου και νέα “λουκέτα” σε κρατικούς φορείς και οργανισμούς”. Επίσης, οι δανειστές θέλουν “νέες μειώσεις στις συντάξεις και χρονοδιάγραμμα για κατάργηση του εφάπαξ”.

Επίσης, η Realnews δημοσιεύει λεπτομερές ρεπορτάζ για τη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ: “Βρείτε τα με την τρόικα” απάντησε η Γερμανίδα καγκελάριος στον Ελληνα πρωθυπουργό, όταν της είπε ότι δεν μπορεί να λάβει νέα μέτρα.

Ακόμη, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το τι λέει ο Στουρνάρας στους συνεργάτες του για τη διπλή πίεση που δέχεται: “Έξω μου ζητούν περικοπές, μέσα μου ζητούν παροχές”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Το “ΟΧΙ” στην τρόικα δεν αρκεί…”. Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Αν αύριο απαντήσουν οι δανειστές ότι δέχονται τελικά όλους τους “όρους” της ελληνικής κυβέρνησης για τον προϋπολογισμό του 2014, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την πορεία του… θριάμβου; Η χώρα θα βαδίσει στη λεωφόρο της ανάπτυξης και της προόδου; Η οικονομία θα ανακάμψει και η κοινωνία θα αναπνεύσει; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό οδηγεί στη διάγνωση του πραγματικού προβλήματος…”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης καλεί τους αρχηγούς να δώσουν τα χέρια, έστω και για λίγο και να πουν ένα βροντερό ΟΧΙ στην ξένη κατοχή και στα μνημόνιά της. Γιατί αν ξεχάσουν προσωρινά τους καυγάδες τους και συμμαχήσουν για το καλό της πατρίδας το αποτέλεσμα θα είναι τόσο σωτήριο όσο και του «1940». Αυτό έως ότου ο λαός μας αποφασίσει με την επαναστατική ψήφο του για όλους και για όλα…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πόρισμα-φωτιά: Το ΣΔΟΕ στέλνει τον Γιάννο στον εισαγγελέα, για τα 2.850.000 ευρώ της συζύγου του Ρούλας Κουράκου. Το 1,5 εκατομμύριο ευρώ αφορά κατάθεση στην ελβετική τράπεζα HSBC, ενώ το 1.350.000 εντοπίστηκε σε λογαριασμούς στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το πόρισμα, τα ποσά δεν δικαιολογούνται.

– Στα κελιά της Χρυσής Αυγής. Το βιβλίο του αρχηγού, οι ύμνοι στη χούντα και η αγγελιοφόρος.

– Χρήστος Σταικούρας, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: “Παραμένει ανοικτή η διαπραγμάτευση για τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης”.

– Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα: “Η συγκάλυψη είναι θεμέλιος λίθος της σύμπραξης Σαμαρά-Βενιζέλου”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Οι πανηγυρισμοί για τους γάμους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ασυγκράτητοι! Το μόνο που πρέπει να προσέξει ο κ. Σαμαράς, βάζοντας τον Βαγγέλη στο σαλονάκι του, είναι μήπως έτσι μπάζει στο σπίτι του και τη Νέμεση, που ήδη έχει κάνει το παλάτι του ΠΑΣΟΚ, καλύβη. Καλύβη, στάχτη και μπούρμπερη…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Θέλουν και δεύτερο παιδί. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το λαμπερό ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Η πρωτιά στην πρωινή ζώνη, η οικογενειακή γαλήνη και τα σχέδια για το μέλλον.

– Η Σταματίνα έγινε δασκάλα. Η παρουσιάστρια έκανε στροφή στην καριέρα της και διδάσκει δημοσιογραφία σε σπουδαστές ιδιωτικής σχολής.

– Βίκυ Κουλιανού: “Επιστρέφω στις πασαρέλες”- “Η μόδα δεν έχει ηλικία”, δηλώνει στην “R” το top model των 90s.

– Ηλίας Μητρόπουλος-Αννα Μακντόναλντ: Γαμήλιο πάρτι με θέα τον Τάμεση.

– Παπασταθόπουλος-Σταμουλάκη: Το ζευγάρι περιμένει τον πελαργό.

– Χάρρυ Κλυνν: “Ο πατέρας μου έλεγε “με ανοιχτά τα μάτια σου αλλά και με κλειστά θα πρέπει πάντα να βλέπεις την αλήθεια””, δηλώνει ο ηθοποιός.

– Σύμφωνο συμβίωσης και βάπτιση. Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος θα δώσουν στην κόρη τους το όνομα Ευτυχία.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ