Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Βγάζουν λάδι τον Χριστοφοράκο” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την εισαγγελική πρόταση με την οποία βαφτίζουν τις μίζες προς τα κόμματα δωρεές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ο εισαγγελέας ζητεί να αρθούν τα 2 από τα 3 εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται στο προσφυγικό και την αξιολόγηση κι έχει τίτλο: “Μέγα λάθος ο “συμψηφισμός”!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: “Αν υπάρξουν σημαντικές υποχωρήσεις στο μέτωπο του μεταναστευτικού ζητήματος, προκειμένου να “τελειώνουμε” στο άψε-σβήσε με την αξιολόγηση, μπορεί να βρεθούμε μελλοντικά μπροστά σε πολύ οξύτερα και πιθανόν μόνιμα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα”.

Ακόμη…

Αισιοδοξία προτείνει ο Χρήστος Πασαλάρης στο άρθρο του. Αν όλα πάνε καλά στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και στις συναντήσεις του πρωθυπουργού μεθαύριο στην Αγκυρα ο εθνικός εφιάλτης του προσφυγικού-μεταναστευτικού θα περάσει σε ευρωπαϊκούς χειρισμούς. Ψυχρή ήταν η κάλυψη του πρωθυπουργού- και αυτή ψαλιδισμένη- που προσέφερε η σύνοδος των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή. Παρ’ όλα αυτά ο αρθρογράφος πιστεύει ότι και αυτός ο Μάρτιος θα είναι ένας τυχερός μήνας για τη δόλια πατρίδα!..

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Βόμβα από το ΔΝΤ: Ανεπαρκής η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τρα��εζών.

– Νίκος Κοτζιάς: “Το βέτο πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση και χωρίς φόβο”.

– Γιώργος Κουμουτσάκος: “Η κυβέρνηση έστειλε με πράξεις και δηλώσεις το μήνυμα μιας χώρας “ξέφραγο αμπέλι” “.

– Μιλούν στην “R”: Τόμας Ντε Μεζιέρ, υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας και Χρήστος Στυλιανίδης, επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

– Σύσκεψη αρχηγών: Το παρασκήνιο, οι κόντρες και οι καυτοί διάλογοι.

– Το άλλο πρόσωπο της προσφυγικής κρίσης: Η ηθοποιός Σ. Αλεξανιάν, ο Αφγανός ποπ σταρ και οι άνεργοι που στέκονται στο πλευρό των μεταναστών.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Δυστυχώς στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών δεν έλαβε μέρος ο κ. Καρανίκας. Κατόπιν τούτου οι εξελίξεις προβλέπονται ανεξέλεγκτες. Εκτός κι αν, την τελευταία έστω στιγμή, ο κ. Καρανίκας τοποθετηθεί γενικός αστυνομικός διευθυντής Σλοβενίας και Σλοβακίας, οπότε τότε ίσως η Ευρώπη να έχει ακόμα κάποια ελπίδα…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξομολογείται στην “R”: “Χωρίσαμε με τη Φαίη μετά από 25 χρόνια”. Ο δημοφιλής ηθοποιός ξαφνιάζει, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την κοινή απόφαση που πήραν με τη σύντροφό του Φ. Κοκκινοπούλου να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

– Ο Μιλτιάδης στη… Μύκονο της Καραϊβικής. Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής της Ν.Δ., Μ. Βαρβιτσιώτης, έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο εξωτικό νησί Saint Barth.

– Ο γαμπρός είχε κέφια! Ο Κώστας Βουτσάς δεν σταμάτησε τα αστεία και τα πειράγματα ούτε στον γάμο του με την Αλίκη Κατσαβού, αλλά ούτε και στο δείπνο με τις κουμπάρες τους.

– Οικογενειακό γλέντι. Η Αννα Πρέλεβιτς συνόδευσε τους γονείς της στην πρεμιέρα του συντρόφου της, Γιώργου Σαμπάνη, στη Θεσσαλονίκη και έλαμπε από χαρά.

– “Ναι, θα φορέσω νυφικό!”. Η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νύφη και μιλά στην “R” για τον επικείμενο γάμο της με τον επιχειρηματία Ερνέστο Οβσεπιάν.

– Σαν νιόπαντροι. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι 17 χρόνια μαζί, αλλά δείχνουν σαν να γνωρίστηκαν χθες!

– Παίζει μπάλα με τους γιους του. Ο πρώην διεθνής Γιώργος Καραγκούνης έχει μεταδώσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο στα παιδιά του, Θανάση και Χριστόφορο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ