Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Μας οδηγούν σε νέο μνημόνιο” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Λαγκάρντ και Σόιμπλε με “δόλωμα” το χρέος “μεθοδεύουν σχέδιο για νέο χρηματοδοτικό πακέτο ύψους 8-10 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ στην Ελλάδα, το οποίο θα συνοδεύεται από πρόσθετη επαχθή συμφωνία”. Η Realnews αναφέρει ότι οι δανειστές “απαιτούν λύση-φωτιά στο ασφαλιστικό με περικοπές και στις κύριες συντάξεις, αλλά και νέα μέτρα ύψους 9 δισ. € για να επιτευχθούν μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα”.

Ακόμη στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Προκόπης Παυλόπουλος: Οι άγνωστοι διάλογοι με Μέρκελ και Ντράγκι.

– Συνέντευξη Δημήτρη Αβραμόπουλου: “Προθεσμία 4 εβδομάδων στην Ελλάδα…”. Δραματική προειδοποίηση από τον επίτροπο Μετανάστευσης: “Θα κινδυνεύσει η τύχη της ζώνης Σένγκεν αν η χώρα μας δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της στο προσφυγικό”.

– Ο Δραγασάκης για το Plan X του Βαρουφάκη: “Δεν παρουσίασε ποτέ γραπτό σχέδιο, οι ιδέες του ήταν καταστροφή”.

– Νίκος Φίλης: “Τα συμφέροντα της διαπλοκής που πριμοδότησαν το Ποτάμι θέλουν τώρα να το στείλουν προίκα στον κ. Μητσοτάκη”.

– Ντόρα Μπακογιάννη: “Η Ν.Δ. θα είναι πολύ σύντομα έτοιμη να κυβερνήσει, αλλάζοντας κατ’ αρχήν την αντιπολιτευτική τακτική της”.

– Τρακτέρ και γραβάτες σφίγγουν τη θηλιά για το ασφαλιστικό.

– 4 μήνες προθεσμία για συμφωνία ή Grexit: Οι δανειστές διαμηνύουν ότι όλα πρέπει να έχουν τελειώσει πριν από το καλοκαίρι.

– Ο Κυριάκος δεν βιάζεται να κυβερνήσει: Το μήνυμα του νέου προέδρου της Ν.Δ. στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς.

– Η Φώφη περνάει στην επίθεση. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης οξύνει το μέτωπο με την κυβέρνηση, υψώνει διαχωριστικές γραμμές με τη Ν.Δ. και επισπεύδει τις πρωτοβουλίες για ενιαία και μεγάλη Κεντροαριστερά.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Ασφυξία στην αγορά. Κρύο στα μπλόκα. Τα σπίτια στο σφυρί. Η Ευρώπη δεν μένει πια εδώ. Διαδηλωτές παντού. Πρόσφυγες που πνίγονται στις θάλασσες. Πρόσφυγες που λιμνάζουν στα σύνορα. Χοτ σποτ γιαβολ-εδώ! Χοτ σποτ γιοκ-απέναντι. Από μνημόνιο σε μνημόνιο. Το αυτεπίστροφον του χρόνου. Και το Οσκαρ πάει στον κ. Σόιμπλε για την ερμηνεία του στην ταινία “ΣΥΡΙΖΑ, αγάπη μου”… “.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Χρυσά κουφέτα στο Λονδίνο! Λαμπερός γάμος πολλών καρατίων. Η Ναταλία Τσαβλίρη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και ο επιχειρηματίας Περικλής Βασιλόπουλος ετοιμάζουν διπλό γάμο, στη βρετανική πρωτεύουσα και στην Ελλάδα.

– “Στον έρωτα είμαι… billionaire”.  “Αν… πλούτισα; Είμαι… δισεκατομμυριούχος στον τομέα αυτό!”, λέει, λίγο πριν από τις νέες εμφανίσεις της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η χαρισματική Αλκηστις Πρωτοψάλτη.

– Νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ. Οι ηθοποιοί Κατερίνα Δημητρόγλου και Κωνσταντίνος Φασιλής είναι ζευγάρι και λάμπουν από ευτυχία, όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες της “R”.

– Μια κυρία στα μπουζούκια. Η Ελλη Στάη είναι και πάλι ευτυχισμένη. Ο φακός της “R” την απαθανάτισε στο πλευρό του νέου της συντρόφου, γνωστού εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα.

– Α. Μπουρδούμης: “Ζούμε σαν παντρεμένοι”  “…και δεν είναι στα σχέδιά μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας”, λέει σε φίλους του ο ηθοποιός για τη σχέση του με τη Χριστίνα Κοντοβά.

– Ο πελαργός έρχεται. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτα περιμένουν με λαχτάρα το πρώτο παιδί τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ