Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “”Κλείδωσε” η ρύθμιση για τα “κόκκινα” δάνεια“, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φέρνει στο φως“ ολόκληρο το σχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση στην τρόικα”. Η εφημερίδα αποκαλύπτει “τι θα ισχύσει για επιχειρηματικά και στεγαστικά”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews: “Στις τράπεζες θα περάσει ο έλεγχος των προβληματικών εταιριών. Θα ανταλλάξουν τα χρέη με μετοχές – Θα διαγραφούν από τη “μαύρη” λίστα του “Τειρεσία” επιχειρήσεις και ιδιώτες που τακτοποιούν τις οφειλές τους – “Κούρεμα” στις οφειλές δανειοληπτών που είναι συνεργάσιμοι και πλειστηριασμοί στα ακίνητα όσων έχουν περιουσιακά στοιχεία αλλά δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους”. Οπως αναφέρει η εφημερίδα “1η Σεπτεμβρίου προβλέπεται να τεθεί σε εφαρμογή το νέο καθεστώς”.

To κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται στην αγορά που “πεθαίνει” και έχει τίτλο: “Διορθώστε τα λάθη τώρα!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου γράφει χαρακτηριστικά: ” Απέναντι στη συνεχιζόμενη, ανεξήγητη επιμονή της τρόικας να μην αναγνωρίζει τα λάθη της και να μην αποδέχεται ούτε καν τη μερική διόρθωσή τους, παρότι οδήγησαν την ελληνική οικονομία στη σημερινή τραγική της κατάσταση, πρέπει τώρα να ορθώσουμε επιτέλους ανάστημα. Δεν θα υπάρξει ευνοϊκότερη συγκυρία. Και η χώρα δεν έχει πλέον χρονικά περιθώρια. Οι αντοχές της οικονομίας και της κοινωνίας μας εξαντλούνται. Είναι η ώρα μηδέν.”

Στην Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τρομοκρατία: Ποια είναι η Κατερίνα που “μπήκε στα παπούτσια” του Μαζιώτη.

– Βασίλης Κικίλιας: “Ερχονται και νέες συλλήψεις”.

– Ντιμπέιτ στην “R” Boύλτεψη – Σκουρλέτη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και για τις πρόωρες εκλογές.

– Ανδρέας Λοβέρδος: “Να μεταφερθούν στις Βρυξέλλες οι συζητήσεις με την τρόικα”.

– Αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη.

– Ο γάμος, το συμπόσιο και η “απόδραση”! Ο Καραμανλής στην Καλαμάτα. Ο Παπανδρέου στις Σπέτσες. Ο Τσίπρας στη Νάξο.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη

Φημολογείται ότι η κυβέρνηση, με το νομοθέτημα για τους αιγιαλούς, σχεδιάζει να πλημμυρίσει τις παραλίες με κροκοδείλους κι αλιγάτορες. Το διαψεύδουμε κατηγορηματικώς! Αν αμολήσει η κυβέρνηση στις παραλίες κεφαλαιοαρπάχτρες, οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες, περισσεύουν… 

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Επεσε η αυλαία στον γάμο του Κόκλα. Χώρισε μετά από δέκα χρόνια με τη σύζυγό του Κατερίνα. Το ζευγάρι προσπάθησε για μήνες να αποφύγει το διαζύγιο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

– Ολγα Τρέμη: Τέλος εποχής. Ολο το παρασκήνιο της παραίτησης της δημοσιογράφου από το Mega μετά από 9 χρόνια και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα. 

– Η Αλεξία είναι έγκυος. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αλ. Μπακογιάννη και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος που πρόκειται να γίνουν γονείς σε 4 μήνες.

– Μιρέλα Μανιάνι: “Χωρίσαμε με τον Γιάννη!”, λέει στην “R” η αργυρή ολυμπιονίκης, που είδε τη σχέση της με τον Γιάννη Γιαννούλη να έχει άδοξο τέλος.

– Νέος έρωτας για τον υπουργό. Ο Πάνος Μπεγλίτης άνοιξε νέα σελίδα στη ζωή του με τη γοητευτική Μαρία Μελιγκώνη.

– Τσιμιτσέλης – Λασκαράκη: Βαφτίζουν την κόρη τους στις 20 Σεπτεμβρίου.

– Ευαγγελία Αραβανή: “Θέλω ο Ηλίας να μου προσφέρει γονατιστός το δαχτυλίδι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ