Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

 

Με τίτλο: “Πόλεμος για τα “κουκιά”!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρεται στο έντονο παρασκήνιο ενόψει προεδρικής εκλογής. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας καταγράφει τις “κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά για τη διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, με απώτερο στόχο να “κλειδώσει” τους “180” που απαιτούνται για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας”. Την ίδια ώρα, “θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να προσφέρει σε ανεξάρτητους βουλευτές ο Αλέξης Τσίπρας για να συγκεντρώσει τους “121” και να ρίξει την κυβέρνηση”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Ψάξτε λύσεις! Οχι “κουκιά”…”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ακόμη και αν εξασφαλίσει τα 180 “κουκιά” για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας τον επόμενο Φεβρουάριο, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να μακροημερεύσει αν δεν δώσει πειστικές απαντήσεις στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα της φτώχειας και της ανεργίας και αν δεν μειώσει αποφασιστικά τα φορολογικά βάρη των έντιμων και συνεπών φορολογούμενων”.

Στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης σημειώνει ως βαρυσήμαντο γεγονός την άφιξη εντός των ημερών πλήθους ξένων ηγετών στην Ελλάδα με δελεαστικές προτάσεις για επενδύσεις μεγάλης αξίας. Τόσο ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν όσο και ο Πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Κίνας, αλλά και οι επίσης αναμενόμενοι εμίρηδες της Αραβίας, εκτιμούν ιδιαίτερα την καίρια γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας που τη βλέπουν ως πολύτιμη πύλη εξόδου των προϊόντων τους προς την Ευρώπη. 

Γι’ αυτό και έχουν έτοιμες προτάσεις για επενδύσεις σε μεγάλα έργα. Αν μονιάσουν οι δύο ηγέτες στα κορυφαία εθνικά θέματα, ιδιαίτερα στον χειρισμό του δημοσίου χρέους, το δόγμα «ανήκομε εις την δύσιν» θα αποτελέσει παρελθόν. Η πατρίδα θα μείνει ισότιμος εταίρος και όχι ταπεινός υπηρέτης της ξενοκρατίας… 

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το ζεύγος… ξέφυγε! Γιάννος και Ρούλα μας ζητούν 7 εκατ. ευρώ με αγωγή – παρωδία.

– Φώτης Κουβέλης: “Ο σχηματισμός προεδρικής πλειοψηφίας θα είναι εξαιρετικά δυσχερής χωρίς ορατή αλλαγή πολιτικής”.

– Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Δημόσιας Τάξης: “Πιστεύω ότι αυτή η Βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας. Οι ώρες δεν είναι κομματικές”.

– Σοφία Σακοράφα, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Η κοινωνία και τα κινήματα να απαγορεύσουν στους βουλευτές αποστασίες και συναλλαγές που θα διατηρήσουν την κυβέρνηση στην εξουσία”.

– “Τι είπα στον Πρωθυπουργό όταν μου τηλεφώνησε”. 6 πρώην υπουργοί μιλούν στην “R” για την απομάκρυνσή τους από την κυβέρνηση.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Θέλω μεγάλη οικογένεια με τη Ζέτα”. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λέει: “Ζούμε σαν παντρεμένοι” και δηλώνει παράφορα ερωτευμένος. Τι απαντά για το μονόπετρο που χάρισε στην παρουσιάστρια.

– “Στη Βενετία ζήσαμε το παραμύθι μας”. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλά αποκλειστικά στην “R” για τον “μυστικό” γάμο του με την αγαπημένη του Λίνα Πρίντζου.

– Εύη Φραγκάκη. Πρώτες βουτιές στη Μύκονο. Τριήμερη απόδραση στο Νησί των Ανέμων πραγματοποίησε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Χονδράκη.

– Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η μικρή της πριγκίπισσα την έχει ξετρελάνει.

– Ανδρέας Παπανδρέου. Κρητικός γάμος στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

– Αιμίλιος Λιάτσος: “Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Κλείστηκα στο σπίτι μου. Κλείστηκα στον εαυτό μου, προσπαθώντας να καταλάβω τι είχε γίνει”.

– Απρόσμενος χωρισμός με τη Μαρκέλλα. Ο Κώστας Φραγκολιάς και η όμορφη μαία αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ