Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Αγκελική” στήριξη, διαβολική λιτότητα…” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. H εφημερίδα φωτίζει το παρασκήνιο της συνάντησης Σαμαρά-Μέρκελ και επισημαίνει το μήνυμα που έστειλε η καγκελάριος: “μπράβο, αλλά μη χαλαρώνετε”. Επίσης, όπως επισημαίνει η Realnews, η Α.Μέρκελ ζήτησε “να κλείσει η διαπραγμάτευση με την τρόικα έως το τέλος Δεκεμβρίου για να μην επιβαρυνθεί πολιτικά η ελληνική προεδρία της Ε.Ε. που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου”. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα σημειώνει ότι “τον Απρίλιο, οπότε ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της δημοσιονομικής χρήσης του 2013, ανοίγει επίσημα η συζήτηση για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος του ελληνικού χρέους”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Realnews δημοσιεύει ρεπορτάζ με τους καυτούς διαλόγους υπουργών-τρόικας κατά τη διάρκεια των οποίων “έπεσε στο τραπέζι και η απειλή των εκλογών…”!

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Ακούει κανείς;”. Ο Ν. Χατζηνικολάου γράφει: “Ολα δείχνουν -και ιδίως ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε την Πέμπτη- ότι επιλέγεται και πάλι ο εύκολος δρόμος των εισπρακτικών μέτρων και των συνεχών και συχνά “τυφλών” περικοπών. Επιλέγονται, δηλαδή, και πάλι μέτρα που όχι μόνο δεν οδηγούν στην ανάπτυξη, αλλά, αντίθετα, βαθαίνουν την ύφεση”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης αναμετρά τα «υπέρ» και τα «κατά» του Αντώνη Σαμαρά καθώς έκλεισε 17 μήνες στην πρωθυπουργία. Και σημειώνει ότι οι επόμενοι έξη μήνες θα δείξουν τελικά αν είναι ο «σωτήρας» ή ο «ολετήρας» της πατρίδας. Εκτός εάν, έως τις διπλές εκλογές του Μαΐου, μεσολαβήσουν δραματικές αποφάσεις, είτε δικές του είτε του οργισμένου λαού…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νίκος Δένδιας: “Το μοντέλο της υπερφορολόγησης δεν μπορεί παρά να έχει ημερομηνία λήξης”

– Δημήτρης Παπαδημούλης: “Όσοι διαφοροποιούνται από την κυβερνητική πολιτική δεν εντάσσονται αυτόματα στα ψηφοδέλτιά μας”.

– Πολιτική…επιθεώρηση. Ιορδάνης Τζαμτζής, βουλευτής ΝΔ: “Μπορώ να πουλήσω και πατάτες” – Γιώγρος Κασαπίδης, ανεξάρτητος βουλευτής: “Αν δοθεί η φέτα πέφτει η κυβέρνηση” – Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν θα γίνω Πλουμπίδης”.

– Ο Γιάννος παριστάνει τον…αντιμνημονιακό: “Εγώ θα έδιωχνα την τρόικα”! Μαθήματα οικονομίας από τον πρώην υπουργό, που τώρα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων στο Λονδίνο.

– Ο Μαντέλης στο εδώλιο. Ο υπουργός της μίζας με τα 26 ακίνητα.

– “Μπαλάκι” οι φάκελοι με τα χρυσά εμβάσματα. Ο Θεοχάρης παίζει καθυστερήσεις και χιλιάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής κινδυνεύουν να παραγραφούν.

– Δέσποινα Βανδή: “Τι με χωρίζει από τον Νότη Σφακιανάκη”. Το ξέσπασμά της μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

” Καλούνται οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να συνεχίσουν να ψηφίσουν στη Βουλή εναντίον της εντολής που έλαβαν από τον λαό. Ουδείς κίνδυνος υπάρχει για τον βουλευτή-γλάστρα να αποστατήσει απ το μαντρί, να μην φορολογήσει τη στάνη και να βρεθεί έξω απ’ το κοτέτσι. Η “φάρμα των ζώων” έχει τους κανόνες της και τους έχει θέσει ο Όργουελ”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Γωγώ Μαστροκώτσα σε μια εξομολόγηση καρδιάς: “Δεν επέλεξα εγώ να μην κάνω άλλο παιδί” – “Ο Τραϊανός είναι τα πάντα για μένα. Παντρεύτηκα από έρωτα και όχι από συμφέρον” εκμυστηρεύεται στην “R” η εκρηκτική παρουσία του DWTS – “Μετά το πρόβλημα με την υγεία μου, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν μας το επιτρέπουν”.

– “Ξαναβρήκα τον έρωτα”. Τι λέει στο περιβάλλον της η Ελένη Φουρέιρα για την επανασύνδεση της με τον άσο της εθνικής ομάδας Γιώργο Σαμαρά.

– Νατάσα Λυμπερίδου: Άφησε τη μόδα για την εγκληματολογία. Η 25χρονη καλλονή αποφάσισε να κατέβει από τις πασαρέλες για να εξιχνιάζει υποθέσεις μυστηρίου.

– Χριστίνα Λαμπίρη: “Το lifestyle δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Απλά, αλλάζουν ο τρόπος παρουσίασης και οι πρωταγωνιστές του” τονίζει στην “R” η δημοσιογράφος.

– Τζόγκινγκ και spa στη Σπερχειάδα: Η απρόσμενη συνάντηση της Ελένης και του Ματέο με τον Νίκο Παπανδρέου στην ορεινή Φθιώτιδα.

– Παπαδημητρίου-Δάρρα: “Συνταγή της επιτυχίας δεν είναι τι τσιφτετέλι”.

– Γκέντσογλου για Ηλιάδη: “Η Αγγελική είναι η γυναίκα της ζωής μου”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ