Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Σκιαμαχούν μακριά από την κοινωνία…” κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή η Realnews. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα: “την ώρα που οι δανειστές πιέζουν για 11.000 νέες απολύσεις στο Δημόσιο το πρώτο τρίμηνο του 2014, αλλά και για νέο γενναίο “κούρεμα” των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων, οι πολιτικοί μας ταγοί διαγωνίζονται για άλλη μια φορά στην εκτόξευση φραστικών πυροτεχνημάτων χάριν εντυπωσιασμού, αποδεικνύοντας ότι αδυνατούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Βγείτε από τον μικρόκοσμό σας!”. Ο Ν.Χατζηνικολάου επισημαίνει: “Το φθαρμένο και παρηκμασμένο πολιτικό μας σύστημα όχι μόνο δεν συμμαχεί απέναντι στην τρόικα, όχι μόνο δεν προτάσσει τα εθνικά συμφέροντα παραμερίζοντας τα μικροκομματικά, ώστε η χώρα να επιτύχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους και να αποφύγει ένα νέο πολυετές μνημόνιο, αλλά αντίθετα μάλιστα επιδίδεται και πάλι στις συνήθεις σκιαμαχίες”.

Η Realnews φιλοξενεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο Γερμανός βουλευτής του SPD και εκπρόσωπος για θέματα Οικονομίας Κάρστεν Σναϊντερ δηλώνει με νόημα: “Δεν θα επιστρέψετε στις αγορές με τη λήξη του τρέχοντος μνημονίου” – “Η Ελλάδα θα χρειαστεί και νέα βοήθεια και θα πρέπει να της χορηγηθεί”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη επισημαίνει την δραστική παρουσία της ξενοκρατίας στα πρόσφατα γεγονότα με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας .Σημειώνει το δρόμο που ανοίγουν στην τρόϊκα τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση με τα χονδροειδή λάθη τους αλλά και με την ανεξήγητη εμμονή τους να μη θέλουν να συνεργαστούν στα μεγάλα εθνικά θέματα. Υπογραμμίζει δε τη λύτρωση από τον «καναπέ» της δυναμικής μειοψηφίας της κοινωνίας, δηλαδή των Ελλήνων που φέρνουν τις επαναστατικές αλλαγές στην πατρίδα…

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Υπόγειος πόλεμος στη Χρυσή Αυγή. Ο Κασιδιάρης “προβάρει” το κοστούμι του…αρχηγού! Εμφανίστηκαν οι πρώτες τριβές με τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο.

– Συνεργασία τρομοκρατών με ποινικούς “βλέπει” η ΕΛΑΣ. Τι δείχνουν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τη δολοφονία Φουντούλη και Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο.

– Κωστής Χατζηδάκης: “Η Κυβέρνηση δεν θα αυτοκτονήσει πολιτικά για το θέμα των πλειστηριασμών”.

– Νίκος Βούτσης: “Σαμαράς και Βενιζέλος θα υποχρεωθούν να πάνε σύντομα σε εκλογές”.

– 1 εκατομμύριο ευρώ έκρυψε η Ρεβέκκα σε λογαριασμό “θείας” της.

– 6 αμαρτωλές συμβάσεις του Γιάννου “ξεσκονίζει” η Δικαιοσύνη

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“μπαρκαρισμένη στο “πειρατικό του Κάπταιν Τζιμ” η Ελλάδα θαλασσοπνίγεται από “νέα μέτρα” σε “νέα μέτρα”. Μέτρα τώρα, τον Νοέμβρη –απολύσεις και περικοπές και φόροι– μόνον και μόνον (αν πάμε καλά) για να ληφθούν και νέα μέτρα (εναντίον μας) τον Μάϊο! Αν δεν έχουμε εφεύρει τον ατέρμονα, έχουμε εφεύρει το αεικίνητον. Της αυτοκαταστροφής…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μαρία Μπεκατώρου ανοίγει την καρδιά της στην “R”. “Θα υιοθετούσα ένα παιδί…” – “Είμαστε πολύ καλά με τον Αντώνη. Θα θέλαμε ένα μωρό να ολοκληρώσει την ευτυχία μας”. H παρουσιάστρια αποκαλύπτει το κρυφό όνειρό της, αλλά και τα…”ελαττώματα” των συμπαρουσιαστών της στην εκπομπή “Τα Καρντάσιανς”.

– “Είμαστε μαζί και ερωτευμένοι”. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διαψεύδει τις φήμες περί επεισοδιακού χωρισμού με την όμορφη ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου.

– Ελεάννα Λιβαδίτη: Η Ελληνίδα που διεκδικεί το στέμμα της Αμερικής. Η εντυπωσιακή Ελληνοαμερικανίδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας των ΗΠΑ.

– “Βόμβα” στα ΜΜΕ: Ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Πέτρος Μπούτος παραιτήθηκε και οδεύει προς τον Όμιλο ΑΝΤ1.

– Συγκάτοικοι στη ζωή και στην TV: Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ