Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: “120 ημέρες στην “εντατική”!” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία θα είναι στα περίπτερα έως και σήμερα Καθαρά Δευτέρα.

Η εφημερίδα αναφέρεται στον “ξαφνικό θάνατο” που αποφύγαμε και απαντά στο “γιατί η Μέρκελ δεν πάτησε τη σκανδάλη”. Η Realnews αποκαλύπτει “τι ζητούν οι δανειστές σε αντάλλαγμα για το χρηματοδοτικό “φιλί της ζωής” που μας έδωσαν στο παρά πέντε”. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα εξηγεί “γιατί το εξάμηνο της παράτασης έγινε τετράμηνο” και αναφέρει ότι “τα ομολόγα που λήγουν τον Ιούλιο, είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα”.

Η Realnews δημοσιεύει, ακόμη, τους καυτούς διαλόγους και όλο το παρασκήνιο του κρίσιμου Eurogroup.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Η τελευταία μας ευκαιρία!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το νέο πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί με τους δανειστές δεν πρέπει να είναι… εισαγωγής! Πρέπει αυτή τη φορά να είναι ελληνικής έμπνευσης και “ιδιοκτησίας”. Το χρωστάμε στα εκατομμύρια των φτωχών και των άνεργων συμπολιτών μας, που πρέπει να ξαναζήσουν με αξιοπρέπεια… Και είναι η τελευταία μας ευκαιρία!”.

Με το κορυφαίο τρίγωνο της εξουσίας ( Παυλόπουλου, Τσίπρα, Κωνσταντοπούλου) παντοδύναμο, αλλά και με την πατρίδα καταπληγωμένη από τους οδόντες του Σόιμπλε και της Μέρκελ, ο Φεβρουάριος παραμένει ο μήνας της ελπίδας, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει εξετάσεις “φρόνιμου” πρωθυπουργού, παρά τους εντός και εκτός των τειχών εχθρούς του. Και η μεγάλη πλειοψηφία εξακολουθεί να τον τιμά. Αλλά θέλει όρθια, αυστηρή, εκ βάθρων ανανεωμένη και την αξιωματική αντιπολίτευση. Η οποία όμως δεν εννοεί να διώξει τη “μούχλα” της, να αναγνωρίσει τα λάθη της και να στήσει μια νέα ηγεσία αντάξια των οπαδών της. Που, (εδώ που τα λέμε) συχνά είναι πολύ πιο προοδευτικοί από τους “αριστερούς” αντιπάλους της…

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Παναγιώτης Λαφαζάνης: “Οι κόκκινες γραμμές μας δεν θα παραβιαστούν. Γι’ αυτό άλλωστε χαρακτηρίζονται και κόκκινες”.

– Ολγα Κεφαλογιάννη: “Ενδιαφέρομαι να εργαστώ για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροδεξιάς”.

– Γερμανικό διάβημα κατά Βαρουφάκη στο Μαξίμου.

– Απολογία Παπακωνσταντίνου: Ποιους “δείχνει” για τη νόθευση της λίστας Λαγκάρντ.

– Τα 3 “Π”: Παπούτσια, Παντόφλες, Παναγιώτης. Επιστρέφει δυναμικά στο εμπόριο ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Κι αφού η κυβέρνηση υποχώρησε στη Γραμμή Μαζινό-Μοσκοβισί, έπρεπε να δώσει μετά μάχη με τη Γερμανία για να της χορηγηθεί μια Βεβαίωση Οπισθοχώρησης κι ένα Πιστοποιητικό Αποδεκτών Φρονημάτων”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ετοιμοι για συγκατοίκηση. Ψάχνουν σπίτι Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης. “Είμαστε ερωτευμένοι! Γιορτάζουμε κάθε ημέρα”, έγραψε η λαμπερή παρουσιάστρια σε selfie που ανέβασε στο Ιnstagram και όλα δείχνουν ότι βιώνουν μια μεγάλη αγάπη.

– Καυτό ειδύλλιο για τη Θωμαή. Η τραγουδίστρια Θ. Απέργη ερωτεύτηκε και ήδη ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον νέο της σύντροφο Λ. Δημηρόπουλο, που είναι ανερχόμενος ηθοποιός.

– “Δεν ήμουν ποτέ… αυλή της Μενεγάκη” – “Δεν παίζω ποτέ σε τέτοιου είδους… σκηνικά και δεν γουστάρει και η Ελένη αυλικούς, γιατί είναι πολύ έξυπνη γυναίκα”, λέει στην “R” ο Νίκος Μουτσινάς.

– Ο πελαργός έρχεται για τη Μαριέττα. Η λαμπερή παρουσιάστρια Μ. Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λ. Πατίτσας περιμένουν να γεννηθεί το δεύτερο παιδί τους.

– Ελ. Ζουγανέλη: “Θα ήθελα ένα παιδί”.

– “Δεν παραιτούμαι από τη ζωή”. Η Βέφα Αλεξιάδου, λίγο μετά τον θάνατο και της δεύτερης κόρης της, εξομολογείται: “Τιμώ τους νεκρούς και φροντίζω τους ζωντανούς!”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ