Η Realnews σήμερα 22/12/2019

Με τίτλο: «Ο Μακρόν φοβάται θερμό επεισόδιο!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι συζητήθηκε σε έκτακτη σύσκεψη στο γαλλικό Πεντάγωνο για τη Μεσόγειο.Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ανησυχία για την ελληνοτουρκική κρίση και στο Παρίσι.

– Ανοιχτό το ενδεχόμενο να στείλουν οι Γάλλοι ερευνητικό σκάφος στη ζώνη του τουρκολιβυκού μνημονίου.

– Εκτιμούν ότι οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να «γκριζάρουν» την περιοχή νότια της Κρήτης.- Μιλούν στην «R» ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο πρώην ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Κόκκινος» συναγερμός μετά την εκκένωση των καταλήψεων. Η Αντιτρομοκρατική ανησυχεί για χτύπημα από γνωστή οργάνωση.

– Αυξήσεις έως 200 ευρώ για 60.000 συνταξιούχους μετά την απόφαση του ΣτΕ για τα ποσοστά αναπλήρωσης. Τι προβλέπει η διάταξη που περιλαμβάνεται στο νέο ασφαλιστικό..

– Η ιταλική μαφία πίσω από τη διακίνηση προσφύγων. Εγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει τη δράση των κυκλωμάτων, τις κωδικές ονομασίες και τα δρομολόγια.

– Εγκλημα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. «Φταίει η Ντιάνα που έχασε τη ζωή της». Ευθύνες στη Γεωργιανή μητέρα 3 παιδιών, που δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2017 από ειδικευόμενο γιατρό του, επιρρίπτει υπόμνημα του νοσοκομείου.

– «Δεν δεχόμαστε τη συγγνώμη τους». Το ξέσπασμα της οικογένειας της 73χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους.

– «Ξυπνάω κάθε βράδυ από τους εφιάλτες». Ο δόκιμος ναυτικός Δ. Γκιάτης μιλά για τις δραματικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της ομηρίας του στο Τόγκο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Γιορτάζει στην αγκαλιά του! Η Πάολα και ο Μιχάλης Ποζίδης είναι ξανά μαζί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας, μετά από ένα διάστημα που έμειναν χωριστά, είναι και πάλι ζευγάρι και απολαμβάνουν τον μεγάλο τους έρωτα στη Θεσσαλονίκη, όπου συγκατοικούν.

– «Κάντε ρεβεγιόν στο Καφέ της Χαράς!» Το χρυσό συγγραφικό δίδυμο Χάρη Ρώμα – Αννας Χατζησοφιά, λίγο πριν από την πρεμιέρα του σίκουελ της θρυλικής σειράς, αποκαλύπτει στην «R» τους καυτούς άσους της.

– Η Βίκυ λάμπει από ευτυχία. Η Β. Κάβουρα εκμυστηρεύεται στον φιλικό της κύκλο πως βρήκε τον άντρα των ονείρων της στο πρόσωπο του πολιτικού μηχανικού Γιώργου Βίγγου.

– Χριστούγεννα του… μέλιτος. Η λαμπερή Ελενα Ράπτη και ο γοητευτικός Κίμων Μπάλλας θα περάσουν τις πρώτες γιορτές ως σύζυγοι ανάμεσα σε Αθήνα, Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη.

– «Η ηλικία είναι ένα νούμερο… Προτιμώ να είμαι 60άρα όπως είμαι, παρά γριά 40άρα», μας λέει η Κατερίνα Γιατζόγλου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της.

– Αυτή η αγάπη δεν τελειώνει. Ο σεφ Διονύσης Αλέρτας και η personal trainer Εβίτα Μπέκα ξεπέρασαν την κρίση που υπήρχε στη σχέση τους και είναι πάλι μαζί.

– Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν λέω όχι για δεύτερο παιδί!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ