Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Στο στόχαστρο τα αδήλωτα ακίνητα» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι σφίγγει ο κλοιός της εφορίας για τους ιδιοκτήτες που κρύβουν την ακίνητη περιουσία τους.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ενιαίο μητρώο για την καταγραφή και την παρακολούθηση όλων των ακινήτων ετοιμάζει η ΑΑΔΕ.

– Στη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή θα καταγράφονται η πραγματική επιφάνεια των ιδιοκτησιών αλλά και τα εισοδήματα των κατόχων τους από την ενοικίαση και την αξιοποίησή τους.

– Στα δίχτυα των ελεγκτικών μηχανισμών πιάστηκαν φορολογούμενοι που δεν είχαν δηλώσει 80.000 ακίνητα στο Ε9. Θα κληθούν για εξηγήσεις και θα πληρώσουν αναδρομικά ΕΝΦΙΑ και άλλους φόρους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το νέο σχέδιο για το μεταναστευτικό. Οι αλλαγές στις άδειες παραμονής, οι διακρατικές συμφωνίες για εργατικά χέρια και τα νέα όπλα κατά των διακινητών. Η Ε.Ε. χρηματοδοτεί με 90 εκατ. ευρώ το ελληνικό Λιμενικό για την απόκτηση κορβέτας που θα κάνει περιπολίες στα σύνορα. Οι δύο συναντήσεις κυβερνητικών στελεχών με αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης σε Αγκυρα και Αλεξανδρούπολη για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

– Το κρίσιμο τεστ για τον γάμο των ομοφύλων. Τα «ναι», τα «όχι» και τα «ίσως» στη γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα και η στάση της αντιπολίτευσης. Τo παρασκήνιο της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για ψήφιση του νομοσχεδίου έως το τέλος Φεβρουαρίου. Ποιοι από την κυβέρνηση θα σηκώσουν το βάρος της δημόσιας συζήτησης για τις αλλαγές που σχεδιάζονται και ποιοι θα αναλάβουν την επικοινωνία με όλους τους βουλευτές της Ν.Δ. Η κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ, οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ και οι αποφάσεις των μικρότερων κομμάτων.

– Μέτρα σε δόσεις για την ακρίβεια. Ποια προϊόντα βρίσκονται στο ραντάρ του υπουργείου Ανάπτυξης μετά τις παρεμβάσεις για το βρεφικό γάλα.

– Στην Ουάσιγκτον για F-35 και ελληνοτουρκικά. Επίσκεψη Γεραπετρίτη στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο. Η ατζέντα των συζητήσεων του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών με τον Αμερικανό ομόλογό του Αντονι Μπλίνκεν.

– Αναδρομικά 54 μηνών σε 20.000 συνταξιούχους. Αναλυτικά τα ποσά και οι δικαιούχοι.

– «Κιβωτός του Κόσμου»: «Φοβηθήκαμε τα capital controls». Η «R» αποκαλύπτει τις απολογίες του πατρός Αντωνίου και της συζύγου του για τον κρυμμένο θησαυρό που βρέθηκε στο σπίτι τους.

– Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Είναι αδίστακτοι!». Τι δηλώνουν στην «R» οι πρώην σύντροφοι των δύο δολοφόνων της 41χρονης Γεωργίας.

– Είδε τα μηνύματα και τον σκότωσε. Το χρονικό του εγκλήματος στον Βόλο. Πώς ο 50χρονος έφτασε στη δολοφονία του κουνιάδου του, που βίαζε και απειλούσε την κόρη του επί εννέα χρόνια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ