Η Μάγισσα: Στον πύργο των Γερακάρηδων, θα γραφτεί η αρχή του τέλους για τους δυο αιώνιους εχθρούς της Μάνης…

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Η Μάγισσα», στον ΑΝΤ1. Όσα θα δούμε απόψε, Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 21:00. Ο Μάρκος υποψιάζεται πως ο Τζανής κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιβεβαιώσει. Οι έρευνές του θα στραφούν προς τον Μισέλ. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την πολυπόθητη πληροφορία;

Ο Αντρέι με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στον πύργο του Δραγουμάνου, ενώ η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο τους φόβους της για τη Δαμιανή και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους.

Στον πύργο των Γερακάρηδων, θα γραφτεί η αρχή του τέλους για τους δυο αιώνιους εχθρούς της Μάνης…

Δείτε Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

«Η σφαγή δεν αποτρέπεται… Να εύχεσαι μόνο, στο τέλος, να μείνουν όρθιοι οι σωστοί…»

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη

Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα

Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ