Η Γη της Ελιάς: Δύο ξαδέλφες στα μαχαίρια

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού “MYtv”, καθώς ένα τρίτο πρόσωπο θα ταράξει τη σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου.

H Βασιλική και ο Φίλιππος, μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στη Μαδρίτη, προσπαθούν να μπουν εκ νέου στον ρυθμό της καθημερινότητάς τους. H κοπέλα με τη βιοτεχνία της, που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, και εκείνος με τα κτήματα της οικογένειάς του.

Όλα αρχίζουν όταν ο Δημοσθένης και η Ασπασία ενημερώνουν τη Βασιλική ότι έρχεται στη Μάνη η ξαδέλφη της, η Ειρήνη.

Το ζευγάρι ζητάει από τη Βασιλική αν μπορεί να την έχει από κοντά και να κάνουν παρέα. Εκείνη ανταποκρίνεται, αγνοώντας πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της Ειρήνης. Όπως θα δούμε, η τελευταία φτάνει στην κωμόπολη έχοντας ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της κρατούν κρυφό και λένε ψέματα σε συγγενείς και φίλους, ώστε να μη γίνουν ρεζίλι.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Δημοσθένης, η Ασπασία και η Ειρήνη οργανώνουν ένα οικογενειακό δείπνο για τους συγγενείς τους και εκεί η τελευταία συναντάει για πρώτη φορά τον Φίλιππο. Μόνο που αντιδρά με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει.

Λίγο μετά, η Ειρήνη βρίσκει την ευκαιρία και προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο. Ο νεαρός έρχεται σε δύσκολη θέση και χωρίς να το σκεφτεί την απορρίπτει. Παρ’ όλα αυτά, αν και δεν τολμά να το πει στη Βασιλική, για να μην τη φέρει σε ρήξη με την ξαδέλφη της, εκμυστηρεύεται όσα έχουν συμβεί στη Χάιδω.

Φυσικά, η μητέρα του θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη και προσπαθεί να τον συμβουλεύσει για το καλύτερο, ώστε να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη της γυναίκας του. Λίγο καιρό μετά, όμως, η Βασιλική μαθαίνει τυχαία τι έχει συμβεί μεταξύ της ξαδέλφης της και του Φίλιππου και ταράζεται ιδιαίτερα. Τόσο, που δεν αργεί να βρεθεί στα μαχαίρια με εκείνη και οι δύο κοπέλες έρχονται σε σύγκρουση.

* Στον ρόλο της Ειρήνης, η Ζωή Γεράζη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ