Η αγγλόφωνη έκδοση του enikos.gr

Η αγγλόφωνη έκδοση του enikos.gr

Άνοιγμα στη διεθνή αγορά των media για την ιστοσελίδα www.enikos.gr, που εγκαινιάζει αγγλόφωνη έκδοση.

Από σήμερα το αγγλόφωνο site λειτουργεί επίσημα. Ήδη όμως η δοκιμαστική έκδοση είναι στον “αέρα” και μπορείτε να την επισκεφθείτε από την πύλη πάνω δεξιά ή να πληκτρολογήσετε en.enikos.gr .

Στην αγγλική έκδοση του enikos.gr θα βρείτε ολόκληρη τη διεθνή επικαιρότητα, τον ευρωπαϊκό Τύπο, άρθρα σπουδαίων προσωπικοτήτων και συνεχή ενημέρωση όλο το 24ωρο. Ειδήσεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα αθλητικά και το lifestyle για χρήστες του διαδικτύου που δεν γνωρίζουν ελληνικά. 

Η αγγλική έκδοση του enikos.gr απευθύνεται σε κοινό εκτός Ελλάδας (επαγγελματίες του Τύπου, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να μάθουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στη χώρα), σε ανθρώπους που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, σε ομογενείς δεύτερης και τρίτης γενιάς, αλλά και σε αγγλόφωνους που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.

Το site περιλαμβάνει πρωτογενές περιεχόμενο αλλά και κείμενα από το ελληνικό enikos, τα οποία θα προσαρμοστούν στις απαιτήσεις πληροφόρησης που έχουν χρήστες μη εξοικειωμένοι με την ελληνική πραγματικότητα.

Παράλληλα, στο αγγλικό enikos.gr οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν μεταφρασμένο στα αγγλικά το κύριο άρθρο του Νίκο Χατζηνικολάου από τη Realnews, να σερφάρουν σε σκίτσα του Στάθη, αλλά και να παρακολουθήσουν υποτιτλισμένα αποσπάσματα από την εκπομπή “Στον ενικό”, με έμφαση κυρίως στο κομμάτι της εκπομπής όπου οι απλοί πολίτες υποβάλλουν ερωτήματα στους πολιτικούς.

 

Γράψτε το σχόλιό σας και ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στον κόσμο μέσα από την αγγλική έκδοση του enikos.gr.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ