Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «8 κίτρινες κάρτες από την τρόικα» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές έθεσαν τελεσίγραφο 13 ημερών στην ελληνική κυβέρνηση για να κλείσει τα ανοικτά μέτωπα της πρώτης αξιολόγησης.

 

Επίσης η «Αγορά»:

  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της κόντρας κυβέρνησης-Στουρνάρα, για τα νέα στοιχεία στην υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ που οδήγησαν στην έφοδο στην εταιρεία της συζύγου του διοικητή της ΤτΕ και για το θρίλερ με τη διοίκηση της Τράπεζας Αττικής.
  • φέρνει στο φως το βέτο που έθεσαν οι δανειστές στην αξιοποίηση των εσόδων από τις τηλεοπτικές άδειες σε κοινωνικές παροχές. 
  • αποκαλύπτει ότι έρχονται «καμπάνες» από τον εισαγγελέα για 50 εισπρακτικές εταιρείες. 

 

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος δηλώνει: «Δεν θα μειωθούν οι μισθοί των στρατιωτικών» και της βουλευτού και τομεάρχου Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία υπογραμμίζει: «Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση ξεκίνησε».

 

ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΤΡΑΚΗ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το κορυφαίο Αγγλοελληνικό και Ελληνοαγγλικό λεξικό από τις εκδόσεις Φυτράκη. Ένα σύγχρονο και εύχρηστο λεξικό ειδικά για μαθητές.

Αυτή την εβδομάδα το Αγγλοελληνικό λεξικό.

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

 

 

Μαζί μια υπέροχη μουσική συλλογή.

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ: 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ