H Realnews σήμερα

H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Τι θα γίνει τη Δευτέρα” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία βρίσκεται στα περίπτερα από χθες. Στη Realnews ανοίγουν τα χαρτιά τους εννέα πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι μιλούν για το “τι φοβούνται και τι ελπίζουν, τι πρωτοβουλίες θα αναλάβουν για την επόμενη ημέρα”, ενώ απαντούν και για το χρέος.

– Αντώνης Σαμαράς: “Αυτή είναι η έσχατη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκτροχιάσει την πορεία της χώρας. Και αυτή πρέπει να αποδοκιμαστεί”.

– Αλέξης Τσίπρας: “Οι εκλογές θα φέρουν το τέλος της παλιάς Ελλάδας. Το τέλος των μνημονίων, της λιτότητας, της οικονομικής και της κοινωνικής ανασφάλειας”.

– Ευάγγελος Βενιζέλος: “Οποιοι λεβέντες “απειλούν” με μονομερή παύση πληρωμών οδηγούν την Ελλάδα ξανά στα πρόθυρα της πτώχευσης”.

– Πάνος Καμμένος: “Ψηφίζοντας ΑΝΕΛ οι πολίτες δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας εθνικής κυβέρνησης αυτών που δεν προσκύνησαν τη Μέρκελ”.

– Φώτης Κουβέλης: “Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές προτίθεμαι να αναλάβω πρωτοβουλία ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς”.

– Δημήτρης Κουτσούμπας: “Την επόμενη ημέρα, είτε είναι πρώτη η Ν.Δ., είτε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι εδώ η Ε.Ε., τα μνημόνια διαρκείας, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου”.

– Σταύρος Θεοδωράκης: “Να φύγουμε από τους μαθουσάλες του κυβερνητισμού, αλλά και από τους άλλους που αναζητούν τις λύσεις για το 2014 στα βιβλία του 19ου αιώνα”.

– Γιώργος Καρατζαφέρης: “Το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι τέτοιο που να επιβάλει μια ευρεία συζήτηση για το ποιος θα παραλάβει τη σκυτάλη μετά την αποτυχία του διδύμου Σαμαρά-Βενιζέλου”.

– Νίκος Χρυσόγελος: “Αν το Ευρωκοινοβούλιο γεμίσει με ευρωσκεπτικιστές, ακροδεξιούς και νεοναζί, θα είναι καταστροφικό για την Ευρώπη και την Ελλάδα”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Να αποστομώσουμε τη Χρυσή Αυγή!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Είναι εξαιρετικά επείγον να αντιμετωπισθούν με αποτελεσματικό τρόπο οι γενεσιουργές αιτίες του φαινομένου. Να ενισχυθούν οι δημοκρατικοί θεσμοί, να λειτουργήσει αποφασιστικά η Δικαιοσύνη για την πάταξη της διαφθοράς στον δημόσιο βίο, να σχεδιασθεί εξαρχής μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική, να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών, να μπουν οι βάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, να ανανεωθεί το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας”.

Ο αυριανός νικητής θα μοιάζει με τον «Ρήγα» της τράπουλας, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Και ανάποδα αν τον γυρίσεις ίδιος είναι. Αρκεί, με την ψηφοφορία – τη σπουδαιότερη ίσως από τη μεταπολίτευση – να βγει κερδισμένη η πατρίδα. Και σίγουρα θα βγει αν ο ψηφοφόρος σκεφθεί προτού ρίξει την ψήφο του: Τι είναι πιο ωφέλιμο για τη χώρα: Να επιλέξει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Αλέξη Τσίπρα ή τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ του Αντώνη Σαμαρά; Ο σκεπτόμενος πολίτης ξέρει ότι όποια πλευρά και αν νικήσει, η πατρίδα έτσι κι αλλιώς θα τραβήξει το δρόμο της, γιατί η μοίρα της είναι να βγει από την κρίση πιο ρωμαλέα από κάθε άλλη φορά, όπως το θέλει και η ιστορία της…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κόντρα κορυφής για το ελληνικό χρέος. Η Λαγκάρντ αμφισβητεί τη Μέρκελ και επιμένει για “κούρεμα”.

– Προγραφές μεταναστών αποκαλύπτει η δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή.

– Κώστας Μήτρογλου: “Θα δώσω τα πάντα για την Ελλάδα μας”. “Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν να μας κερδίσει στο Μουντιάλ”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

   “Στη Σύνοδο των Καννών το ελληνικό πολιτικό σύστημα βάρεσε κανόνι. Εκτοτε η Ελλάδα κανονιοβολείται. Με μνημόνια, μέτρα, ανοησίες, ξεφτιλίκια, κυνισμό και θάνατο. Η χώρα έχει γονατίσει. Αν σκύψει και το κεφάλι, τελείωσε. Σ’ αυτές τις εκλογές όλοι ξέρουν τα πάντα για όλους. Μένει να δούμε αν η Δευτέρα θα ξημερώσει ως άλλη Μεγάλη Δευτέρα ή ως άλλη Καθαρή Δευτέρα…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο κρυφός γάμος του Σαλπιγγίδη. Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε την Ευαγγελία. Ο άσος της Εθνικής πριν “πετάξει” για τη Βραζιλία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Καριοφυλλιά Καραμπέτη: “Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί”.  “Είναι γελοίο να είσαι 56 χρόνων και να προσπαθείς να δείξεις στον κόσμο την εικόνα μιας 25άρας”.

– Κατερίνα Σικινιώτη: “Θέλω να ερωτευτώ”. Η Μυκονιάτισσα Μις Πορτογαλία, που διεκδικεί τον τίτλο της Μις Κόσμος, λέει στην “R”: “Μου αρέσουν πολύ οι Ελληνες”.

– Τζώνη Καλημέρης: “Νιώθω πως είμαι στο σπίτι μου δουλεύοντας στην τηλεόραση”, δηλώνει ο γενικός διευθυντής Τηλεόρασης του Alpha.

– Ξαφνικός χωρισμός για τον Κεντ. “Βελούδινο” διαζύγιο για τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του Σεμίνα Παπανικολάου.

– Κοντογεώργη- Παντελιδάκης: Η Νάντια στην αγκαλιά του Χάρη.

– Σουλιώτη-Καμπόλης: Ο φαρμακοποιός που μάγεψε την Ιωάννα.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ