H Real News σήμερα

H Real News σήμερα

Με τίτλο: “Συμφωνία στο παρασκήνιο για το ελληνικό χρέος” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία βρίσκεται στα περίπτερα…

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι “τα “βρήκαν” Μέρκελ-Λαγκάρντ για την επαναγορά ομολόγων” και επισημαίνει ότι “η έκθεση-σοκ για τις επιπτώσεις τυχόν ελληνικής χρεωκοπίας “τρόμαξε” ΗΠΑ, Κίνα, Γερμανία και Γαλλία, αναγκάζοντας το ΔΝΤ να συμβιβαστεί”. Το ρεπορτάζ της Realnews αναφέρει ότι “μετά τις γερμανικές εκλογές έρχεται νέο “κούρεμα” στους τίτλους που κατέχει η ΕΚΤ”, καθώς και ότι “με 10 δισ. ευρώ κεφάλαιο σχεδιάζουν τη διαγραφή χρέους ύψους 40 δισ.”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας, το υπογράφει αυτήν την εβδομάδα ο Χρήστος Πασαλάρης και έχει τίτλο: “Η Ευρώπη θα ήταν άλλη χωρίς την ελληνική αντίσταση”.

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα: “Τα μέτρα αυτά πρέπει να ματαιωθούν με κάθε θυσία” – “Αν η ΔΗΜΑΡ επιθυμεί επιστροφή στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, πρέπει να καταψηφίσει τα μέτρα”.

– Κωστής Χατζηδάκης: “Οποιος προσπαθήσει να ρίξει την κυβέρνηση, ρίχνει τη χώρα στον γκρεμό”.

– Κυβέρνηση σε νευρική κρίση: Ποιοι βουλευτές του κυβερνητικού μπλοκ απειλούν να καταψηφίσουν τα μέτρα.

– Μίμης Ανδρουλάκης: “Η χώρα δεν χρειάζεται τρεις πρωθυπουργούς”.

– Ιωάννης Διώτης,πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ: “Το σκάνδαλο Καρούζου έχει μεγάλο βάθος”.

– Μήνυση Καρούζου στη Σκαφτούρα: “Η Ρεβέκκα βρήκε ωραίο και δυνατό σύμμαχο για να με πτωχεύσει”.

– Γιώργος Παπακωνσταντίνου:”Η αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ σταμάτησε όταν έφυγα από το υπουργείο” – “Να γίνει η Εξεταστική του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο”.

Ακόμη…

Υπό “Αυστηρήν Επιτροπεία” θέλησε να θέσει την “Πράβδα” του Στάθη ο κ. Σόιμπλε προκαλώντας την αντίδραση της ΔΗΜΑΡ – Οι διαπραγματεύσεις για να μην αποχωρήσει ο κ. Σόιμπλε από την ελληνική κυβέρνηση συνεχίζονται…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Τρίποντο” στην ευτυχία για Δημήτρη και Βερίνα: Κρυφός γάμος για Διαμαντίδη και Χιώτη – Η μυστική τελετή στη δημαρχείο της Πεύκης και το όνειρο του αρχηγού του Παναθηναϊκού και της αγαπημένης του για ένα παιδί.

– Δέσποινα Ολυμπίου: Στα δίχτυα του έρωτα – Η όμορφη τραγουδίστρια βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του 37χρονου Πάνου Δούκα.

– Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: “Η Αθηνά έσωσε τη μικρή μου κόρη…”.

– Μαρί Σαντάλ: Με τιάρα σε πριγκιπικό γάμο.

– Καμπούρη-Ταρασιάδης:Το ταξίδι-έκπληξη στη Ρώμη ζέστανε τη σχέση τους.

– Μοναδική μουσική παράσταση: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία – Οι Χάρης Βαρθακούρης, Δημήτρης Κόκοτας, Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Στέλιος Διονυσίου θα ταξιδέψουν όπου βρίσκεται ο Ελληνισμός με τα τραγούδια των πατεράδων τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ