H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

 

Με τίτλο «Στο ΔΝΤ μέχρι και το 2016!» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του αναπληρωτή προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Μέρκελ, Μίκαελ Φουκς, ο οποίος προεξοφλεί ότι δεν θα αλλάξει η σύνθεση της τρόικας, ενώ παράλληλα απορρίπτει ένα νέο κούρεμα ή μία περαιτέρω μείωση επιτοκίων του ελληνικού χρέους.

Επίσης, δημοσιεύει αποκλειστική δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος επισημαίνει ότι «η εσωτερική πολιτική αβεβαιότητα κάνει καχύποπτους, δύστοκους και άδικους τους εταίρους μας» και τονίζει ότι «η διαμόρφωση του νέου πλαισίου των σχέσεων μας με τους εταίρους και η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Την ανάγκη για υπευθυνότητα και συναίνεση».

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας δηλώνει στην «Αγορά»: «Στο τέλος θα αποδειχθεί πως οι δανειστές θα έχουν, εκ νέου, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, λανθασμένες προβλέψεις».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης το αίτημα που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup της Δευτέρας για παράταση του μνημονίου, με παράλληλη δέσμευση να λάβει πρόσθετα μέτρα το 2015, εάν η χώρα δεν επιτυγχάνει τους δημοσιονομικούς στόχους.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

 

Σήμερα με την «Αγορά»: «Εδώ Λιλιπούπολη»-Τα CD με τα παραμύθια. Μαζί τα σπουδαιότερα έργα στην ιστορία της μουσικής

 

 

Η «Αγορά» παρουσιάζει τα σπουδαιότερα έργα στην ιστορία της μουσικής.

Μία συλλεκτική σειρά με την υπογραφή της Deutsche Grammophon, τις καλύτερες ορχήστρες και τους κορυφαίους μαέστρους στον κόσμο.

Σήμερα οι «4 εποχές» του Βιβάλντι με τη συμφωνική ορχήστρα του Λονδίνου, υπό τη διεύθυνση του Κλαούντιο Αμπάντο.

«Εδώ Λιλιπούπολη»

Η θρυλική Λιλιπούπολη με την «Αγορά». Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα cd με τα παραμύθια της αξεπέραστης σειράς, με τις αυθεντικές – συλλεκτικές θήκες.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ