H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «Ανήθικη πρόταση από τον Σόιμπλε!» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι είπε πίσω από τις κλειστές πόρτες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στον Έλληνα ομόλογό του, Γιάνη Βαρουφάκη, για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.  

 

Επίσης, η «Αγορά»:

  • Φιλοξενεί την πρώτη εφ’ όλης της ύλης μετεκλογική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μιλά για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και διαμηνύει προς την κυβέρνηση: «Κόψτε το θέατρο, γιατί ανεβαίνει ο λογαριασμός». Επίσης, ανοίγει τα χαρτιά του για τα εσωκομματικά και τονίζει: «Κανείς δεν βάζει θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία».
  • Φέρνει στο φως την απαίτηση των δανειστών για τη λήψη νέων μέτρων 3 δισ. ευρώ προκειμένου να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό του 2015.
  • Παρουσιάζει το νόμο-σκούπα του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης με τον οποίο καταργούνται 4 μνημονιακές διατάξεις και έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο.

 

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος δηλώνει: «Σε μια διαπραγμάτευση δεν μπορείς να πετύχεις το 100% των στόχων σου». 

 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας. 

 

 

 

Σήμερα με την «Αγορά»: Joe Cocker – Διπλό cd best of και βιβλίο με νηστίσιμα και νόστιμα

 

 

Joe Cocker LIVE (για πρώτη φορά σε εφημερίδα) 

Το τελευταίο διπλό cd του θρύλου της rock με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. 

Σήμερα η κασετίνα και με τα 2 cd.

 

Νηστίσιμα και Νόστιμα

Αυθεντικές γεύσεις από τη λαϊκή μας παράδοση και τη γνήσια μοναστηριακή κουζίνα.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ