H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «Τελεσίγραφο Ντράγκι για τη ρευστότητα!»  κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τους δύο όρους που θέτει στην Αθήνα ο Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης για να διευκολύνει την αποπληρωμή των ελληνικών ομολόγων του Μαρτίου.  

 

 

Επίσης, η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως τις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση για τη λήψη μέτρων έως 6 δισ. ευρώ ώστε να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2015.
  • φιλοξενεί δήλωση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος επισημαίνει: «Δεν θα κόψω τις γέφυρες με το παρελθόν μου».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος τονίζει: «Η συμφωνία δεν χρειάζεται να περάσει από τη Βουλή» και του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και πρώην υπουργού, Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία». 

Τέλος, η «Α» δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις θρησκευτικές τελετές Αφρικανών μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι προσεύχονται για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Τo Σάββατο με την «Αγορά»: Μανώλης Λιδάκης – Best of και το βιβλίο «Ο μικρός πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σεντ – Εξιπερί

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ-ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου ερμηνευτή.

Άστρα μη με μαλώνετε, Εγώ με την αγάπη μάλωσα,Χαλκίδα, Και καρτερώ, Το τελευταίο ποτηράκι, Για να σε συναντήσω, κ.ά.

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το μαγικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους του Αντουάν Ντε Σεντ-Εξιπερί.

Ένα από τα καλύτερα βιβλία του 20ού αιώνα.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ