GNTM: Τεράστια ανατροπή στον τελικό – Αποχώρησε η Κότυ – Τι συνέβη

Μία μεγάλη ανατροπή συνέβη στο πρώτο μέρος του τελικού του GNTM. Στην πρώτη πασαρέλα, ένα απρόβλεπτο συμβάν ανατρέπει όλα τα δεδομένα για τις φιναλίστ.

Η πασαρέλα δεν ξεκίνησε με το δεξί για την Κότυ, αφού δυσκολεύτηκε να ισορροπήσει επάνω στα τακούνια. Η πιο δύσκολή της στιγμή ήταν όταν έπεσε στη μέση του διαδρομής, με τους κριτές να παγώνουν.

Η ίδια επέλεξε να συνεχίσει, αλλά το επίπεδο δυσκολίας αυξήθηκε για την ίδια κι ένιωθε αδυναμία στο βάδισμά της.

Ξαφνικά έπεσε για δεύτερη φορά κι ήταν σίγουρα πιο δύσκολη από την πρώτη. Οι κριτές τρόμαξαν κι έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η Κότυ υπέφερε από τους πόνους και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Αμέσως ήρθε ο γιατρός να αξιολογήσει την κατάστασή της. Ο γιατρός έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Το νεαρό μοντέλο το δέχτηκε με κλάματα!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον μεγάλο τελικό και να χάσει τη θέση της ανάμεσα στις φιναλίστ!

Να σημειωθεί ότι η Κότυ ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού. Μάλιστα, η ίδια φεύγοντας είπε για τις συμπαίκτριές της: «Είναι πολύ τυχερές που φεύγω! Από την αρχή πίστευα ότι θα κερδίσω στο GNTM.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης και συγκίνησης, με τις Αλεξία, Μαρίτα και Βικτώρια να περνούν στην τελική δοκιμασία και με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει την έναρξη της ψηφοφορίας για το τηλεοπτικό κοινό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ