Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Ανατροπή τρακτέρ κοντά στην Χηλή – Νεκρός ο οδηγός του

Τραγωδία λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ανάμεσα στην Χηλή και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όταν μικρό τρακτέρ τούμπαρε σε χωράφι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον οδηγό του που έχασε την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά πρόλαβαν οι αστυνομικοί και διασώστες και ανέσυραν τον ηλικιωμένο οδηγό ηλικίας περίπου 80 ετών, όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Διακομίσθηκε άμεσα με το ασθενοφόρο στο Π.Γ.Νοσκομείο Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται δίπλα, αλλά εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το μικρό τρακτέρ είναι από αυτά που εκτελούν στα χωράφια μικρής κλίμακας γεωργικές εργασίες και είχε πλατφόρμα συνδεδεμένη που ήταν πολύ μεγαλύτερη και γεμάτη κοπριά. Κινούνταν στο χωράφι και στην κατηφόρα ίσως το τρακτεράκι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την πλατφόρμα που προκάλεσε την ανατροπή του και καταπλάκωσε τον άτυχο οδηγό ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Τραγωδία στον Τύρναβο: 67χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του

Σόκαρε το πρωί της Τετάρτης την κοινωνία του Τυρνάβου η είδηση του θανάτου γνωστού Τυρναβίτη ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του.

Στον τόπο της τραγωδίας έσπευσαν ασθενοφόρο και όχημα της αστυνομίας που δυστυχώς διαπίστωσαν το θάνατό του χωρίς να μπορέσουν να προσφέρουν κάποια βοήθεια, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα paidis.com

Για το θάνατό του ειδοποιήθηκαν τα στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Λάρισα: Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σε βενζινάδικο

Ληστεία σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Τετάρτης σε βενζινάδικο στη Λάρισα.

Ένας νεαρός, φορώντας κουκούλα, εισέβαλε σε πρατήριο καυσίμων και υπό την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το onlarissa, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή πέριξ του Περιφερειακού Τρικάλων προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη.

Λάρισα: Γυναίκα πέθανε μέσα σε αυτοκίνητο στα διόδια του Μοσχοχωρίου – Υπέστη ανακοπή και εξέπνευσε

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, λίγο έξω από την Λάρισα, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στα διόδια του Μοσχοχωρίου, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ταξίδευε προς την Θεσσαλονίκη, μαζί με την κόρη της και τον εγγονό της, δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Συμπτωματικά από το σημείο περνούσε διερχόμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λάρισας που μετέφερε ασθενή με εξιτήριο στο Βόλο και σταμάτησε για τις πρώτες βοήθειες.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν τη γυναίκα στη ζωή, όμως η 83χρονη δε τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Στο σημείο έσπευσε και μονάδα του ΕΚΑΒ, με τον γιατρό να διαπιστώνει τον θάνατό της.

Τραγωδία στην Κόρινθο: Θανατηφόρο τροχαίο στην παλαιά ΕΟ Κορίνθου-Πατρών – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μια γυναίκα

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv.gr το περιστατικό συνέβη περίπου στις 20:00, καθώς ένα αυτοκίνητο παρέσυρε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια γυναίκα 68 ετών στο 81ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε πολύ βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όμως παρά τη μάχη των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένη η γειτονιά από τη δολοφονία της 60χρονης – «Είμαστε σοκαρισμένοι… »

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 60χρονης από τον γιο της το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 29χρονος φαίνεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του, ενώ παράλληλα, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η δολοφονία έγινε με κουζινομάχαιρο, το οποίο μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στην είσοδο του σπιτιού.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Οι γείτονες της άτυχης 60χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον πέμπτο όροφο στην περιοχή της Καλαμαριάς, δηλώνουν συγκλονισμένοι έπειτα από το περιστατικό.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός ενοίκου ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Παπαδιαμάντη, και έμενε η γυναίκα με τον 29χρονο γιο της, και μετά από λίγη ώρα έφτασαν δύο ασθενοφόρα στο σημείο.

«Μάλλον ο γιος χειροδίκησε, προφανώς την σκότωσε. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Εμείς ακούσαμε φωνές και μετά είδαμε τα ασθενοφόρα κάτω από το σπίτι. Η οικογένεια δεν είχε δώσει δικαιώματα γενικότερα, δεν τους γνωρίζω, βέβαια, προσωπικά. Σοκ για όλους μας».

Συχνοί καυγάδες – Είχε νοσηλευτεί

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων, η Αστυνομία έφτασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Παπαδιαμάντη και εντόπισε νεκρή μία 60χρονη γυναίκα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Να σημειωθεί ότι, ο 29χρονος ζούσε με την μητέρα του μετά τον χωρισμό των γονέων του. Στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί, ενώ συχνοί ήταν οι καβγάδες μεταξύ τους καθώς αντιδρούσε στις παραινέσεις της μητέρας του να ακολουθεί την φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ